Nds 最好玩係邊隻game? (2)

755 回覆
26 Like 4 Dislike
建議玩3ds強化版 記得叫over break定咩
有後日談 全語音 新技能
垃圾atlus回晒塘 淨係識p5乜乜乜
戰棋出隻p5t 都唔出ds新作
我都係哩部而家日日搭車都玩
Btw 想係度搵反隻game 😂, 係卡牌
Game 黎,感覺同battle sprite 差唔多既,記得其中一隻怪係騎士,揸住好似鑽頭既矛
跟本呢啲先係遊戲應有面貌,個個都只係要畫面,但又唔理開發時間同費用,結果全部倒模開放世界動作game,最近玩 terraria,滿意過九成3a 大作
因為太多人著重畫面掛
其實電話就係一個好嘅touch Mon 平臺,偏偏咁多年都係得堆垃圾課金驚多
電話唔係一個好嘅遊戲平台來,光手指擋畫面就一堆game唔識合
Samsung S23 ultra幫到你 有筆
都係睇佢點創作 其實好易解決到
我加個backbone one 玩gta Chinatown其實真係唔錯體驗
就算唔加手制 推介一下sierra 7, 射擊game 用touch mon 都可以好好手感,做得好有心思,仲要一人開發

只係市場不停出課金驚
我覺得電話可以出好game
LIMBO, INSIDE, 呢d小品好岩手機玩 有故事有feel操作簡單
但可惜課金驚好搵太多
冇咩studio肯整呢d game
有冇節奏天國gba 版,有冇delay
電話都可以有付費好遊戲既,但係成個市場都係免費課金game,咁多免費選擇玩都玩唔哂啦,仲幾時輪得到呢d俾錢game
特典機
多謝樓主個post,張卡琴日到手
今日玩左成日
你講張卡有冇?
好似冇gba版 得Nds版
3ds同gba版要自己入落去
但可以fast forward
多到唔知開邊隻玩
一開始係咪斯巴達戰士?
想問下應該係買nds , 3ds 定3ds ll? 咁多部唔識分
最正應該係new 3ds ll
機靚 手感好 mon大
好似係👍🏻
https://m.3dmgame.com/dl/pc/48694.html
睇下係咪高速卡片英雄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞