Nds 最好玩係邊隻game? (2)

755 回覆
26 Like 4 Dislike
痴線巴打咁勇
好在超執刀冇割包皮嘅stage

唔知有無人講過
但FFTA 2 作為一隻戰棋game 真係好好玩
終於打爆咗9人9時9門,確實幾好玩,不過個結局有啲唔明
呢隻直頭神作
有冇人係tb買過n3ds ll?睇價錢都算合理唔知機況點
無買,但有見到
我諗你預係翻新機
之前好似有兩位巴打係tb買
想問下用twightlight menu之後,係咪要再用nds-bootstrap LOAD SD卡入面嘅NDS GAME? 剛剛毒左入左二手N3DSLL
Sorry,我唔太清楚,幫你唔到
唔係好明點解要搞到咁複雜
樓主講果張999 即插即玩,唔改機都玩到
其實我都買左果張999,但未到。
只係想求知下
你張卡同部機到左你就曉ga la
唔使諗太多
就算你想玩3ds game,跟呢個post 既片教學homebrew 完,係hshop down game 再揀game 簡單到電話裝app 開app 咁
諗定玩咩就得
隊張卡落去就揀game直接玩
買左,但我唔清楚佢係咪翻新機
我個陣買係9成新個款 我覺得算可以
有咩唔明
用緊surface duo打模擬器,睇完post好想買返部ndsl
已經收到部二手N3DSLL
大家覺得3DS嘅薩爾達邊隻最正?
Zelda 3ds我揀眾神之三角神力2
打一個boss拎一個神力、道具
娛樂性同埋比起Nds嗰兩隻多好多動作原素

Zelda 3ds 同Nds全部都好撚正
全部都有主題
完全唔同,手感好緊要
臨瞓開機玩兩個鐘好正

買部n3ds LL啦,剩係玩任記都抵晒
用模擬器玩音game(節奏天國、應援團、太鼓 etc)delay好大,基本上玩唔到,所以想買返部真機

我想買NDSL,玩埋GBA
3ds 隻節奏天國係最full最齊關
999都有二百隻GBA games
考慮下玩埋
我仲有部老大3﹐其實係想玩NDS加GBA﹐所以先打算買多部NDSL

我唔喺香港,想淘都要揾fd幫手寄
終於收左部機
個賣家話開心左即係eshop 任dl?
不過999in1 都有排玩
Hshop有咩game係中文?就算我揀台灣嘅download都係英文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞