(EdUHK) 教大討論 2

1001 回覆
17 Like 11 Dislike
今日有無收到EDUHK offer信 ????????
心掛掛
non jupas ugc好似係,sf唔知
Ugc係25號,sf好似再7月尾到8月頭
咁多位巴絲
你地有冇收到Edu電話
話要張offical transcript
但我呢家申請
最少都要一個星期
佢有冇話幾時deadline嫁
我教係upload unofficial , 係咪一定要official ?
係咪封信會寫明幾時reg day
佢係話我張unoffical唔清晰
想我交張offical嘅 仲話遲d都要交嫁啦
我諗你都係apply定份offical嘅好d
我係收到依句
We will send the registration notifications to you in mid-July.
收到offer嘅大家,收到到信未
翻緊工嘅我,心掛掛
有冇人報左語文研究而status轉左submitted 點解收到風話有人轉左
想問一下 我收到conditional offer 要GPA3.0
但我得2.95 上星期sd咗求情信之後
Admission嗰邊覆咗話approved我個case
但依家又話may be considered on a space availability basis
重講到明唔考慮我既話會退款
咁我重有無機
我係寫明25號
Btw 有無今年入Ba special education嘅朋友
你會唔會直接打電話問好D?
打過電話去問
佢話同事行開左check唔到我個case
要聽日先答到我
之後又sd email去問
依家等回應 個心好亂
咩科? 我朋友gcs 求情成功 但佢係2.97定唔知2.99 同埋有佢讀緊果科嘅課程主任寫信幫佢
我都收到了,25號reg day
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞