(EdUHK) 教大討論 2

1001 回覆
17 Like 11 Dislike
各位請幫幫我,我讀緊asso(商科),year3想讀edu關於教育的學科,請問有科科目啱呢個情況

各位請幫幫我,我讀緊asso(商科),year3想讀edu關於教育的學科,請問有科科目啱呢個情況

BEd 一定要由year 1 讀起.
有冇絲打想轉hall轉去hall c
呢到喺咪好少人讀edu psycho點解好似無咩人講
想問吓psycho質素點
聽朋友講因為教大想正名,開左好多科
除左Bed相關之外都一般

bed都是睇科牙清

bed都是睇科牙清

邊d科口碑好d
有冇師兄知借卡入hall可唔可行
【JC調房】誠意想調男 J房,厚酬(認真)
如果可以,你留低聯絡方法,本身係幾樓
麻煩曬!
https://goo.gl/eK9rE8
由開sem到依家 secrets 都冇update過
有冇人知幾時放GPA
同問 係咪17號0000
有冇人知幾時放GPA
同問 係咪17號0000

仲有幾分鐘
各位巴絲 我想問下edu註冊日係幾時?
仲未摺 ? 本身個page都好撚廢
Reg hall發生咩事
好多高分既無hall
聽過最離譜係系莊p活動分爆而且住偏遠地方都無
而且個地區分都好痴線下
雖然佢調高左個分
但以我為例
我係住偏遠地方,出入要坐車去地鐵站先出到去
但我個分都係偏低
係比上年double左既但當其他人個地區分都調高左既時候
其實都係無意思
點解會咁嘅 NDS太多
有無讀緊ges嘅巴/絲打??
仲報左咩?
Btw Bed 點都要由year1讀起
唔明你講咩
你讀緊asso商科?
報左英文bed?
Bed 你係一直都報main round?
因為bed如果佢收你都要由year1 讀起
我個朋友asso year 2 > 小常 year 1

Bed 應該係ugc 但你讀緊ust 可以咁報?
Lse 係自資所以無衝突
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞