(EdUHK) 教大討論 2

1001 回覆
17 Like 11 Dislike
其實add drop period計唔計attendance
讀咗成年都唔知
上個sem add drop period最尾先add到入去
個professor同我講:你已經兩堂冇返喇 唔可以再缺席
最尾都冇事 但到底計唔計
有時真係最尾先add到都冇辦法㗎
其實add drop period計唔計attendance
讀咗成年都唔知
上個sem add drop period最尾先add到入去

今年仲on9 la
跟add drop 其實可以四堂冇上
讀咗成年都唔知

今年仲on9 la
跟add drop 其實可以四堂冇上

今年做咩
咁到底計唔計
Hd ece係咪已經派晒hall?

未掛 我見hall b仲有吉房喎
想問教大多唔多人帶notebook上課?同埋一個人天地堂可以摺拉把邊度?見D自修位要預約

多但真正要用啲堂其實無乜
啲人用通常係做自己野/唔想print ppt(前者居多)
拉把邊度都摺得房要book最高個層有一格格位都好正都係要book

唔該巴打

C-LP-21個電腦室都可以隨時入去摺?

clp21係邊度 係咪its print野個度?
個度個電腦室係可以隨時入

我想問吓,拉巴最高一格格果啲自修位係點book?上網or去拉巴book?

拉巴最高果層啲位要上網book 之後係果層check in
有冇青想得閒踢下波hea下時間
利申:唔識踢

未掛 我見hall b仲有吉房喎

派hall唔係計prog 係計round

咁最後一round係咪10月中就會知
有冇人知reg完locker條匙係要自己買定去邊度拎?
個鎖先岩

你係唔係被人霸咗
乜依家locker有埋鎖提供咁好

你係唔係被人霸咗

你係唔係被人霸咗

sor,我係想問係咪要自己買鎖

你係唔係被人霸咗

緊係自己買

你係唔係被人霸咗

緊係自己買

好,唔該哂ching
想問下,讀商科可唔可以係Non-jupus擇EDU
想問下,讀商科可唔可以係Non-jupus擇EDU

打錯係Non-Jupas
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞