(EdUHK) 教大討論 2

1001 回覆
17 Like 11 Dislike
其實我都想問下hall嗰$1200要點交

要返學校嘅東亞銀行交
想酌宿嘅留tg 我教你地

https://t.me/Chui0111

http://t.me/MeOn9jai

Btw 你地係想reg 咩hall?

Hall a ah

有hall住就得啦
真係好遠

http://t.me/beyourself96
我都想有hall住
聽人講八達通優惠係咪要去學生會度dum印?咁其實學生會係o係邊度?

sao呀唔係學生會

哦,原來 咁sao係邊,個網寫(B4-G/F-01),係咪是但一到都得?唔該哂ching

個網寫(B4-G/F-01),係咪果度就係sao?

聽人講八達通優惠係咪要去學生會度dum印?咁其實學生會係o係邊度?

sao呀唔係學生會

哦,原來 咁sao係邊,個網寫(B4-G/F-01),係咪是但一到都得?唔該哂ching

個網寫(B4-G/F-01),係咪果度就係sao?

OK,唔該哂阿
想問下如果我reject左依家個hall offer 之後個round會唔會無offer?
下一round係咪十月中先放?
求解答

問左
如果本身係派中first choice
Reject就唔會放你落waiting list

如果唔係first choice就會有offer?
好驚最後無得住

呢個問題佢話佢都唔肯定waiting list會唔會派中返你
因為等緊既人數唔少
如果真係好唔鐘意就reply話對結果唔滿意,要求office放返你落waiting list
你聽日打個電話去問清楚
我怕我解釋得唔清楚
幫人問 有冇想由hall c調去hall a

Hall a今年枝莊啲人好串 我個fd想轉
想問下如果我reject左依家個hall offer 之後個round會唔會無offer?
下一round係咪十月中先放?
求解答

問左
如果本身係派中first choice
Reject就唔會放你落waiting list

如果唔係first choice就會有offer?
好驚最後無得住

呢個問題佢話佢都唔肯定waiting list會唔會派中返你
因為等緊既人數唔少
如果真係好唔鐘意就reply話對結果唔滿意,要求office放返你落waiting list
你聽日打個電話去問清楚
我怕我解釋得唔清楚

好唔該晒
有冇女fm收到hall a雙人房offer肯同我換?我收咗hall a budget rm

你tg係咩
識得有人想換

而家仲要唔要 nhall budget 超想要nhall standard
有冇master人
有無絲打收到hall a 二人房offer可以同我換,我係hall a三人房
有無絲打收到hall a 二人房offer可以同我換,我係hall a三人房

+1 求nhall standard
想問住hall要咩文件?係咪淨係銀行月結單副本就得

仲有cover sheet
想問下language studies要幾多gpa

Hall b得唔得

要返學校嘅東亞銀行交

唔該
想由hall c 轉去hall b啊,有冇人想換?女仔。
想問住hall要咩文件?係咪淨係銀行月結單副本就得

仲有cover sheet

咩係cover sheet

Email條link 要自己print

男定女 咩房

男定女 咩房

男女同房

男定女 咩房

男女同房

男定女 咩房

男女同房

PE 仔仔
有冇master人

Hello .
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞