(EdUHK) 教大討論 2

1001 回覆
17 Like 11 Dislike
今晚好似
有冇人可以教下小弟教大cgpa點計
如果得year one sem 1&2 GPA
上星期in完 應該表現正常但仲未收到叫up transcript 會唔會唔同科唔同時間出email
有冇人知道點樣appeal grade?
我upload 左一個星期都冇消息 status 仲係selected for interview 、 想問係咪冇機?
我up 左張unofficial , 又驚佢收唔到. 定係要up official ?
希望睇到啦、 太空做野特別慢、 要等兩個禮拜先有official
有人6月21號in完語研嘅人轉左submitted ?
想問status 轉 submitted係有offer既人一齊轉定係陸續轉status ?
Status仲係selected for interview
識兩個同日interview 前日已經轉左做submitted啦 係咪表示我冇望收得皮 可以直接去另一間交定留位費?
咩科
有朋友今日轉submitted
咩科?
Special edu 同中文教育五年 有冇語研消息
我 in history 都仲係selected for interview 、 可能等埋jupas掛
Special edu係full time果科?
係呀
希望聽日大家收到好消息啦
我朋友3月in 佢好想讀 不過佢都無轉
我朋友6月in
自己經驗由selected for interview轉做submitted就好有機
因為有朋友keep住無轉status最後都係無offer
你或者等多三 四個工作日
記得Check下屋企信箱
Offer通知唔寄sms同email
祝好運
利申:CAC(VA) 3月尾收offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞