《MF Ghost 燃油車鬥魂》 討論區(1):頭文字D 後作,動畫1 Oct 登場!

1001 回覆
41 Like 3 Dislike
英國宜家係標榜"多民族"國家啦

英語水準人哋聽得明, 溝通到就冇問題.

其實好多日本車手死左係英文,先會上唔到國際場合
條女係咪唔講個「我」字,下下講自己個名?
前輩帶你食日本美食:Sukiya

BTW Nissan 冇贊助
火山爆發原來係講富士山
動畫淨係話毒氣
我fact check左個起點係死神果場終點,因為屋企咁岩想去箱根我可以跑曬椿線同涼介對死神果條路

或者會去埋七曲,因為fifth stage既比賽冇乜存在感
Alfa 都冇 不過唔排除個章太花唔想畫
我覺得佢應該係讀書時期鍾意條女係做援交先至有咁既陰影
佢寫親既感情線簡直唔叫感情線
都未開始就已經完咁樣
照巴打咁講, 可能拓海老豆, 當年就係死喺英文唔掂, 先冇學拓海咁踏上國際賽車舞台
文太可能係日本第一個世界冠軍,不過佢選擇左結婚,唔做車手,做豆腐佬

但好多日本車手去到歐洲同車隊溝通唔到係真
然後第二條女係好似和美咁跟佬走,第三條女係香織咁自殺
夏向冇老豆拓海冇老母係咩玩法
硬係覺得唔會有頭文字D咁好睇
角田出國鬥車前係土生土長, 不過佢升中前係讀國際學校, 同埋佢自己有擺心機去學英文
條女打工係咪一定要戴假髮?
漫畫夏樹仲有個眼鏡fd鐘意拓海
仲係佢報串比拓海聽夏樹爸爸活

btw依加夏向就食曬全部囡
報串果個叫白石,係Benz 佬個女黎
最早幾點出
自己個fd勾曬自己暗戀對象加自己老豆好癲
劇場版刪左夏樹去油站打工道歉好可惜
係 … 成日話「戀」會點點點
好撚惡頂
forever
together
我舊年重睇漫畫先發現夏樹唔係返快餐店而係做油站

你講一講我先發現其實白石都好慘雖然冇乜戲份

入面有出名既女角最正常係涼介既侄女因為真係乜都冇
Fifth stage d人物係比mf ghost用
但係其實信司既故事當外傳又好,mf ghost比佢出場都好其實會幾有趣,佢反而唔用
成班上一代既車手變左講車佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞