《MF Ghost 燃油車鬥魂》 討論區(1):頭文字D 後作,動畫1 Oct 登場!

1001 回覆
41 Like 3 Dislike
呢套睇得好開心
雖然都知86無可能挑到成堆大馬力貴價車
但成堆車跑山路真係好正

Btw唔明點解會覺得首主題曲唔好聽
明明呢首曲風混左eurobeat元素
好正
岩岩揸車煲左幾次
揸車聽右腳會唔會唔受控制?
比賽條路線現實其實有冇定作出黎?
有空位果陣會唔想跟人尾
頭文字D同MF Ghost所有地方現實你都會搵得返

仲可以二十幾年不變
MV跳既舞幾好睇,但同首歌唔夾

睇住MV會唔想聽首歌,但就咁聽首歌又會想loop
又唔好咁講,dejavu都唔係咩早期歌
頭d尾季都爆左首crazy little love出黎,俾d時間班痴線佬又會整d好野出黎
Avex 停左出Super eurobeat碟喇
咁多年最鐘意都係
Rage your dream, Gamble Rumble, Deja Vu同Dog Fight
基本上自己一個揸車就會播eurobeat
街機對死神有首幾好聽
D8 When The Sun Goes Down
一陣聽下係咪先
Super eurobeat啲歌真係頭D既靈魂
好多首都超好聽
無點睇真實車賽
乜頭幾名車手可以指名叫啲女錫佢咁正?
同埋點解唔洗車手戴頭盔既
漫畫嘅野唔好太認真
認真講唔講車手冇頭盔防火服
車冇roll cage 一衝落山一反 車手直落地獄
女錫就更加冇可能 一定俾女權屌上天
賽車女郎都被女權屌到今F1取消咗
無點睇真實車賽
乜頭幾名車手可以指名叫啲女錫佢咁正?
同埋點解唔洗車手戴頭盔既
漫畫嘅野唔好太認真
認真講唔講車手冇頭盔防火服
車冇roll cage 一衝落山一反 車手直落地獄
女錫就更加冇可能 一定俾女權屌上天
賽車女郎都被女權屌到F1怕撚咗取消咗
臭雞不嬲鍾意咁樣講野
女權食撚屎啦屌
果陣賽車女郎出黎講你班仆街搞到佢失業
仲有賽車女郎話自己好proud of 自己份工,其他人唔知頭唔知路出黎亂講野
因為mfg係業餘級既賽事
青年級職業車手夠係度屈機
無roll cage
安全帶仲係最普通果款都覺得班車手好癲

但啲景色比起頭D真係畫得靚同仔細好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞