《MF Ghost 燃油車鬥魂》 討論區(1):頭文字D 後作,動畫1 Oct 登場!

1001 回覆
41 Like 3 Dislike
LM 漫畫有啲表達唔到個場面 同埋追到有少少悶 等動畫會唔會有啲唔同嘅嘢
涼介
又係最後1分鐘先嚟climax + eurobeat
呢到無你要嘅嘢
居然有咁多歐洲車,頭D時期真係一架都無
邊到有得睇
黃viu有得睇了
人在外國
封左睇唔到
第二集eurobeat
樓主想pin就pin啦

Red Light and Sex - MEGA NRG MAN
https://youtu.be/bbpSpajYenE?si=XKMrKgok4m6FfaUn

Break Out Fire - MEGA NEG MAN
https://youtu.be/TcgixpZS6hQ?si=TZkCXNRSHDUHhc8M
最尾閃過部AE86
史浩唔知個D字點解,今次又唔知個規則為乜
成集都好無feel
一半時間都唔係影架GR86 D人講野又形造唔到緊張/主角有幾勁嘅感覺
到影住架車個時又好似播緊罐頭片咁
係最後飄移+閃過下部ae86先有feel 不過話咁快又播ending
覺得可惜
https://www.olevod.com/index.php/vod/detail/id/50464.html
呢個中國網有得睇 繁體字幕
動畫有曬FD 86同涼介
岩岩睇返漫畫全部冇畫面,動畫反而有

動畫冇跟漫畫大概係得有部早1分鐘出發既s2000比夏向爬頭
兩集都未做完預賽
今季應該三場正賽就完
VPN?
鏡頭咁精彩,好高成本㗎師兄
預賽計時梗係冇前後車追逐咁好睇
希望之後精彩D 我都期待左好耐頭D續作
頭兩集第一印象真係麻麻
係條女發姣真係難頂

今集仲胡思亂想 又話賽道有老虎、豹、鱷魚、熊 又話唔啱暖男男主嚟比賽
今集有黃的FD出現 同講到男主好熟呢段 係更暗示啟介有指點過男主?
冇留意作者,其實佢係咪單身多年嘅仇女毒撚?作品裡面條條女都咁重雞格嘅
唔係指導過夏向
係mfg主辦方(高橋涼介)每條賽道都有放攻略片上官網比車手參考

以下劇透
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞