《MF Ghost 燃油車鬥魂》 討論區(1):頭文字D 後作,動畫1 Oct 登場!

1001 回覆
41 Like 3 Dislike
套野直程搞到我下部車決定換部86黎玩
FR車黎講我麻麻地新86
反而好鍾意S2000,350Z
舊款14/15年gt 86咋s2000揸過係幾舒服不過佢同350z都太舊我心目中最鐘意始終係fd2
我覺得350Z最正在個樣好薯但一改就好正

GT86同GR86個樣我覺得都係唔夠AE86咁正
反而新fairlady新得黎又有經典尾燈
我鍾意恭子
86係系列既?完全唔識車好奇想知下
明明GR Corolla先係AE86嘅正統後繼車
370z Rocket bunny body kit係幾正我反而覺得新fairlady 麻麻地個車頭好柒不過好似話3L turbo應該好快下
86係型號 Corolla個啲先係系列
有個直頭鍾意咗賽車轉職做車手
ok
記得以前睇到第3季定第4季
好似係 86 VS 86
但以前D畫質好撚差..
想問下呢季係最後一季?
D畫面算幾靚, 定只係D人重制佐?
https://www.youtube.com/watch?v=pMc3GMXqjjY&ab_channel=JordenK
呢一個係最後一季
我心目中呢一季啲人畫得最撚核突
第二三季就真係幾好
以前睇覺得季季涼介都唔同樣咁
我都鐘意123季D人樣
但果D畫質好撚差下
以前睇覺得冇咩野,
而家睇番好想睇高清版

btw如果我睇到86VS86 係第幾季
同埋一共有幾多季要睇番
第1同4季紫髮涼介先最型最好睇, 有種壞型男嘅感覺,
第2第3季一般般, 變咗醫科生樣, 第5季就柒到爆
86vs86係第二季, 之後睇345就okay
Final Stage
thanks
姐係第5季就係Final Stage?
第5季會唔會講埋大結局? (漫畫進度)?
final stage = 第5季ova = 結局
你依家換都好方便嫁
乾信司 係最後一季 無記錯 托海輸比佢
岩岩仔細睇一次OP個MV
的確好怪,感覺佢地好似唔知想跳乜咁
有一小部份係有para para既感覺又唔跳足全首明明首歌曲風有super eurobeat元素

https://youtu.be/8b-brZLB18o?si=bZBu2h08685ydryO
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞