司徒夾帶未經授權偷文拍片事件整合(2)

1001 回覆
533 Like 5 Dislike
有comment 屌過佢

再屌同不停report佢fb
幫推
如果真係搞拍片,真係應該搵返個page出黎,用個page畀有意參與既手足pm聯絡
始終宜家未有pm功能

開po召喚

你地開我入?
打老婆巴打你可以寫定post(3)資料,重新寫過吧,大把新野寫,寫埋個乜乜聲同佢老婆。
既然屌司徒無反應就屌其他

我準備下 我今個星期忙d

#攝影師 #Youtuber #阿聲 #最新回應

其實我唔明點解潮流興#成句說話出嚟

屌見到就把撚火

其實我覺得佢又無辜既 係衰on9
屌2屌就發哂爛渣

俾人話我地應該要 做實事,唔玩政治

正式宣布,大家可以屌埋呀聲老母

我入唔到佢fb既
打老婆巴打你可以寫定post(3)資料,重新寫過吧,大把新野寫,寫埋個乜乜聲同佢老婆。
既然屌司徒無反應就屌其他

我準備下 我今個星期忙d

晚晚買糖水

我入唔到佢fb既

試下呢條link
https://www.facebook.com/singbb524/posts/1286257648104229:0
Ah Sing 只係打工, 收order做野
好少打工仔會反老闆
正如警察就算唔想拉學生, 上頭叫也會照做

佢 EQ 唔及夾帶, keep住向佢開刀會有效果,
但傷唔到夾帶分毫, 對討回公道無乜用
Ah Sing 只係打工, 收order做野
好少打工仔會反老闆
正如警察就算唔想拉學生, 上頭叫也會照做

佢 EQ 唔及夾帶, keep住向佢開刀會有效果,
但傷唔到夾帶分毫, 對討回公道無乜用

開地圖炮
屌少左一日,脫左節

阿聲做咩
屌少左一日,脫左節

阿聲做咩

段片佢拍架嘛

既然屌司徒無反應

咪開地圖炮屌埋其他人
更新!
阿聲話佢乜都唔知
個波就射返落司徒夾帶度

繼續追咬呢個乜乜聲,轉做污點證人

-----------------
偷左少少野就屌屌屌
家陣打你工呀?
偷idea又屌
偷黎拍片又屌
偷完當自己出又屌
我岩岩差啲想講我摺撚左個page佢啦仆街
之後我就嬲撚到熄左部電腦
依家熄左部電腦潛陣水 希望佢地快d唔記得

大家傾下組織拍片,急不及待想玩玩了

----------------------------

司徒垃圾個fb 照屌,
另外主力推佢老婆(將個post開番創意台)

-----------------------------
我記得有巴打整左今次呢單野既 page?
有無人搵得番
屌少左一日,脫左節

阿聲做咩

段片佢拍架嘛

既然屌司徒無反應

咪開地圖炮屌埋其他人

有隻狗隨地屙屎
你日日屌隻狗作用唔大
除非主人會心痛
但屌下又唔受傷
主人應該當睇唔到

向佢客戶埋手會比較有效
Pish
Lm
今日咁熱既喂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞