司徒夾帶未經授權偷文拍片事件整合(2)

1001 回覆
533 Like 5 Dislike
已經牽涉到老婆同兩個仔都唔出黎維護,淨係識不回應同無視,做到咁龜縮真係佩服

都唔係男人黎,唔識承擔責任

最好笑係佢老婆都扮無野繼續出post
大家冷靜d

現已夜深,請將陰道收細

留名
更新!
阿聲話佢乜都唔知
個波就射返落司徒夾帶度

繼續追咬呢個乜乜聲,轉做污點證人

-----------------
偷左少少野就屌屌屌
家陣打你工呀?
偷idea又屌
偷黎拍片又屌
偷完當自己出又屌
我岩岩差啲想講我摺撚左個page佢啦仆街
之後我就嬲撚到熄左部電腦
依家熄左部電腦潛陣水 希望佢地快d唔記得

大家傾下組織拍片,急不及待想玩玩了

----------------------------

司徒垃圾個fb 照屌,
另外主力推佢老婆(將個post開番創意台)

-----------------------------
我記得有巴打整左今次呢單野既 page?
有無人搵得番

個垃圾聲之前係度比人開post屌就發晒脾氣係ig屌連登仔,依家有個偷圖夾帶柒左就想做污點證人洗底?仲話自己冇上連登 含撚啦兩件垃圾

咪係!佢唔mon住連登點知有人話佢呀!
同我睇佢fb個comment,位巴打都無話晚晚打老婆係連登仔黎,佢又會識講「無上開高登定新高登唔知巴打名」
更新!
阿聲話佢乜都唔知
個波就射返落司徒夾帶度

偷左少少野就屌屌屌
家陣打你工呀?
偷idea又屌
偷黎拍片又屌
偷完當自己出又屌

司徒垃圾個fb 照屌,

有無人搵得番

個垃圾聲之前係度比人開post屌就發晒脾氣係ig屌連登仔,依家有個偷圖夾帶柒左就想做污點證人洗底?仲話自己冇上連登 含撚啦兩件垃圾

呢單有冇link?
真係冇留意
已經牽涉到老婆同兩個仔都唔出黎維護,淨係識不回應同無視,做到咁龜縮真係佩服

都唔係男人黎,唔識承擔責任

最好笑係佢老婆都扮無野繼續出post

物以類聚

無返咁上下無恥點做佢老婆

偷左少少野就屌屌屌
家陣打你工呀?
偷idea又屌
偷黎拍片又屌
偷完當自己出又屌

司徒垃圾個fb 照屌,

有無人搵得番

呢單有冇link?
真係冇留意

https://lihkg.com/thread/22250/page/1?ref=ios

但我tag佢真係會應我

咁你試下同佢溝通

轉做污點證人

1.我仲未排除佢都有份講大話既可能,佢講既姑且聽住先
2.佢同司徒係朋友,起碼親過我地先,要佢出賣朋友唔係咁易
3.叫佢幫我地拍片插返自己條舊片睇黎更難

frd唔frd就唔撚知,但個阿聲一定係要靠呀偷圖夾帶上位

偷左少少野就屌屌屌
家陣打你工呀?
偷idea又屌
偷黎拍片又屌
偷完當自己出又屌

司徒垃圾個fb 照屌,

有無人搵得番

呢單有冇link?
真係冇留意

https://lihkg.com/thread/22250/page/1?ref=ios

thank you

呢單有冇link?
真係冇留意

thank you

順便推個po

等出面班花生友 知道 係屌緊成個LIHKG
如果真係搞拍片,真係應該搵返個page出黎,用個page畀有意參與既手足pm聯絡
始終宜家未有pm功能
如果真係搞拍片,真係應該搵返個page出黎,用個page畀有意參與既手足pm聯絡
始終宜家未有pm功能

開po召喚

#攝影師 #Youtuber #阿聲 #最新回應

其實我唔明點解潮流興#成句說話出嚟

push

屌見到就把撚火
有comment 屌過佢
打老婆巴打你可以寫定post(3)資料,重新寫過吧,大把新野寫,寫埋個乜乜聲同佢老婆。
既然屌司徒無反應就屌其他

我成日都睇唔明佢噏乜,係咪有代溝?
大家覺得邊個YouTuber最垃圾
https://lihkg.com/thread/16528/page/26?ref=ios

俾多個post大家推
LM
留名
推到佢仆街
成班都垃撚圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞