司徒夾帶未經授權偷文拍片事件整合(2)

1001 回覆
533 Like 5 Dislike
點先推到佢仆街?次次都扮無事發生 賤過地底泥呢條禿頭狗
。。

佢個垃圾走去恰小朋友都唔去覆自己個page

Link plz

唔識邊個無得睇

https://www.facebook.com/youtuberBen/posts/1696472160682556

推番上黎先
push

Link plz

唔識邊個無得睇

https://www.facebook.com/youtuberBen/posts/1696472160682556

感謝感謝

其實今日好似多左好多人屌,最新既po好瘋狂,
可以比我抖下重新出發

司徒回左

佢個垃圾走去恰小朋友都唔去覆自己個page

Link plz

唔識入呀我蠢
肯道歉未
我地會組織開fb page繼續搞落去,有興趣既巴絲歡迎留明加我地TG.

我地好需要識整圖整page既人手,多多益善
其實我想試下同cap tv or諧星組or bomba傾下
依3個應該唔係屬於光頭佬

巴打你想做仲有火既就去做啦

呢幾日我係fb屌司徒夾帶屌到比幾個朋友問我lihkg係咪就係純精流水

未自爆之前我點都撐你

我唔想個光頭佬今次又無事

同意。次次當冇事就過到骨。正正反映香港人既冷漠善忘。所以今次無論如何都要堅持。要想辦法令他受廣告商所棄,他呢種人見棺材先會流淚

巴打你想做仲有火既就去做啦

呢幾日我係fb屌司徒夾帶屌到比幾個朋友問我lihkg係咪就係純精流水

未自爆之前我點都撐你

我唔想個光頭佬今次又無事

同意。次次當冇事就過到骨。正正反映香港人既冷漠善忘。所以今次無論如何都要堅持。要想辦法令他受廣告商所棄,他呢種人見棺材先會流淚

我地會有後續,請巴打等我地多陣仲會需要你地幫手,場戰唔會就咁完

想入group幫手既歡迎留明
我地會組織開fb page繼續搞落去,有興趣既巴絲歡迎留明加我地TG.

已收山

已收山

Btw,想整咩圖先?

已收山

Btw,想整咩圖先?

來無蹤有無興趣有group? Lihk12345

我地好需要人手?

Btw考試收左皮未
Push

已收山

Btw,想整咩圖先?

我地好需要人手?

Btw考試收左皮未

未收得曬
唔好啦,我豬豬會炸我型架

Btw,想整咩圖先?

我地好需要人手?

Btw考試收左皮未

未收得曬
唔好啦,我豬豬會炸我型架

幫手寫文都好

唔緊要啦咁,記得留意我地最新方向,玩唔到佢本人,咪玩其他人囉
Push
唔經唔覺就1001
開定3未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞