司徒夾帶未經授權偷文拍片事件整合(2)

1001 回覆
533 Like 5 Dislike

拉登仔麻煩你再講多少少

留明學野

佢面皮厚過 689, 真係無晒計

開 Page 無用, 返高登開 post 仲有效

件事連登爆出嚟,高登開post,應該會俾人鬧死,分分鐘俾人叫你返連登

果邊點會肯幫手
幫推 條仆街樣柒柒又串貢貢 早就睇佢唔撚順眼

拉登仔麻煩你再講多少少

留明學野

佢面皮厚過 689, 真係無晒計

開 Page 無用, 返高登開 post 仲有效

件事連登爆出嚟,高登開post,應該會俾人鬧死,分分鐘俾人叫你返連登

果邊點會肯幫手

只貼呢條 link 及新聞內容, 唔係求助, 只係散俾更多人知

https://eweekly.hk/article/_title/%E8%A2%AB%E8%B8%A2%E7%88%86%E5%81%B7%E6%A9%8B%E7%95%B6%E5%8E%9F%E5%89%B5_%E5%8E%9F%E4%BD%9C%E8%80%85%E6%80%92%E6%8F%92%E5%8F%B8%E5%BE%92%E5%A4%BE%E5%B8%B6%E6%9C%AA%E7%B6%93%E6%88%91%E5%90%8C%E6%84%8F_xpoff8g9xgzme821zky8ehfr

果邊點會肯幫手

只貼呢條 link 及新聞內容, 唔係求助, 只係散俾更多人知

https://eweekly.hk/article/_title/%E8%A2%AB%E8%B8%A2%E7%88%86%E5%81%B7%E6%A9%8B%E7%95%B6%E5%8E%9F%E5%89%B5_%E5%8E%9F%E4%BD%9C%E8%80%85%E6%80%92%E6%8F%92%E5%8F%B8%E5%BE%92%E5%A4%BE%E5%B8%B6%E6%9C%AA%E7%B6%93%E6%88%91%E5%90%8C%E6%84%8F_xpoff8g9xgzme821zky8ehfr

想幫
可惜被bam了
幫推

這騷擾到某個我認識的人

交給fb審查

司徒夾帶, 抽水果實能力者, Video Blogger, 客戶或朋友都可inbox及電郵至: enquiry@vdshk.com
or Whatsapp: (852) 6126 8850 Roy

不如一齊send爆佢個email等佢接唔到job
司徒夾帶, 抽水果實能力者, Video Blogger, 客戶或朋友都可inbox及電郵至: enquiry@vdshk.com
or Whatsapp: (852) 6126 8850 Roy

話說好多團購網站,一日寄成10幾個email

大家千祈唔好攞佢地接job個email去d成日send廣告嘅網度登記呀!

大家千祈唔好攞佢地接job個email去d成日send廣告嘅網度登記呀!

唔好係咁去唔同嘅論壇申請acc,然後係咁撳重新發放邀請碼呀

唔好係咁去唔同嘅論壇申請acc,然後係咁撳重新發放邀請碼呀

記得俾d基金佬問contact都唔好留佢地電話呀

出現了
巴打加油 唔可以放過條賤種 香港YouTube界咁撚多垃圾 都係因為有佢地班人 唔肯付出 偷idea當係自己 唔可以再縱容佢地 我會日日report佢 點都要佢出來交代清楚
已sd俾蘋果了
已sd俾蘋果了

無用架
學當初阿曆山大老母個招收佢皮啦
已sd俾蘋果了

無用架
學當初阿曆山大老母個招收佢皮啦

即係點
已sd俾蘋果了

巴打如果你最終比老婆知道既話,我會開post署叫連巴幫你刪曬歷史記錄
已sd俾蘋果了

巴打如果你最終比老婆知道既話,我會開post署叫連巴幫你刪曬歷史記錄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞