司徒夾帶未經授權偷文拍片事件整合(2)

1001 回覆
533 Like 5 Dislike
而家攪佢老婆可能有正面效果

[屌佢老婆]我屌到佢老婆生左兩個,佢姓司徒,兩個仔叫咩好
https://lihkg.com/thread/37623/page/2?ref=ios

成人台係咪唔會出現係吹水台

係囉

聽朝得閒開多個係創意台

但我tag佢真係會應我

咁你試下同佢溝通

轉做污點證人

1.我仲未排除佢都有份講大話既可能,佢講既姑且聽住先
2.佢同司徒係朋友,起碼親過我地先,要佢出賣朋友唔係咁易
3.叫佢幫我地拍片插返自己條舊片睇黎更難

司徒當佢係朋友黎出賣佢陰佢,覺得佢好慘好可憐
明明有才華,比人害到有偷片狗既污名

其實才華黎講,睇完果條片完全唔覺有

Sor撚鳩ry. 段片我無睇過

呢條友之前都屌過連登仔架喎

sorry咁當我無講過
今次先第一次識呢個人唔好意思
而家都只係知條片係佢拍,之後咩都唔知

呢條友之前都屌過連登仔架喎

https://lihkg.com/thread/22250/page/1?ref=ios

睇係為左認證打老婆巴打所講冇落credit既事

人地無辜仲要攪鳩人
真係唔好得罪連登仔

寧得罪高登,莫得罪連登

高登已變atv......再串佢都登佢可憐

乜嘢係高登?
我知有u汪鄉土仲有5p
硬係唔記得咩係高登
真係冇記性

我都係
怕會增加佢奶粉錢
同d人鳩up話佢照抄
其實係咪真係一粒字都無改,無加野?

我都係
怕會增加佢奶粉錢
同d人鳩up話佢照抄

睇過一次
不過太柒半路stop咗
內容就一鳩樣
除非後半part唔同我唔知

寧得罪高登,莫得罪連登

高登已變atv......再串佢都登佢可憐

乜嘢係高登?
我知有u汪鄉土仲有5p
硬係唔記得咩係高登
真係冇記性

就算好似atv,佢都曾經出過馬小玲比我追
永遠懷念atv及高登

我都係
怕會增加佢奶粉錢
同d人鳩up話佢照抄

睇過一次
不過太柒半路stop咗
內容就一鳩樣
除非後半part唔同我唔知

認真唔明點解佢cap圖入面嗰條友可以睇到咁多次
更新!
阿聲話佢乜都唔知
個波就射返落司徒夾帶度

繼續追咬呢個乜乜聲,轉做污點證人

-----------------
偷左少少野就屌屌屌
家陣打你工呀?
偷idea又屌
偷黎拍片又屌
偷完當自己出又屌
我岩岩差啲想講我摺撚左個page佢啦仆街
之後我就嬲撚到熄左部電腦
依家熄左部電腦潛陣水 希望佢地快d唔記得

大家傾下組織拍片,急不及待想玩玩了

----------------------------

司徒垃圾個fb 照屌,
另外主力推佢老婆(將個post開番創意台)

-----------------------------
我記得有巴打整左今次呢單野既 page?
有無人搵得番
咁都叫用佐你張圖?咁都是idea?
仲要pm所謂原創?
認真樓主會唔會太誇張
仲要pm所謂原創?
認真樓主會唔會太誇張

快d走啦,我擋住其他巴打!
仲要pm所謂原創?
認真樓主會唔會太誇張

快d走啦,我擋住其他巴打!

唔知佢up咩撚,照抄曬都唔係抄?交比其他巴打
仲要pm所謂原創?
認真樓主會唔會太誇張

唔叫idea咁你又抄
個垃圾聲同偷圖狗咪一樣
仲要pm所謂原創?
認真樓主會唔會太誇張

唔叫idea咁你又抄

馬雲:淘寶貨 唔是番版

神魔之塔:香港人大把課金

司徒垃圾:
仲要pm所謂原創?
認真樓主會唔會太誇張

已經牽涉到老婆同兩個仔都唔出黎維護,淨係識不回應同無視,做到咁龜縮真係佩服

都唔係男人黎,唔識承擔責任
仲要pm所謂原創?
認真樓主會唔會太誇張

更新!
阿聲話佢乜都唔知
個波就射返落司徒夾帶度

繼續追咬呢個乜乜聲,轉做污點證人

-----------------
偷左少少野就屌屌屌
家陣打你工呀?
偷idea又屌
偷黎拍片又屌
偷完當自己出又屌
我岩岩差啲想講我摺撚左個page佢啦仆街
之後我就嬲撚到熄左部電腦
依家熄左部電腦潛陣水 希望佢地快d唔記得

大家傾下組織拍片,急不及待想玩玩了

----------------------------

司徒垃圾個fb 照屌,
另外主力推佢老婆(將個post開番創意台)

-----------------------------
我記得有巴打整左今次呢單野既 page?
有無人搵得番

個垃圾聲之前係度比人開post屌就發晒脾氣係ig屌連登仔,依家有個偷圖夾帶柒左就想做污點證人洗底?仲話自己冇上連登 含撚啦兩件垃圾
繼續推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞