司徒夾帶未經授權偷文拍片事件整合(2)

1001 回覆
533 Like 5 Dislike
舉報咗, 呢啲仆街同早洩一樣唔撚抵可憐
舉報咗, 呢啲仆街同早洩一樣唔撚抵可憐

我建議要reply佢就post我以下資料
俾多啲人知道條撚屌做過乜撚嘢

司徒夾帶未經準許下偷橋實錄

原文出處
我頂你唔撚順啦臭西
https://lihkg.na.cx/thread/26106/page/1

原文作者投訴
覺唔覺司徒夾帶好仆街?
https://lihkg.na.cx/thread/32310/page/1

傳媒報道
https://eweekly.hk/article/_title/%E8%A2%AB%E8%B8%A2%E7%88%86%E5%81%B7%E6%A9%8B%E7%95%B6%E5%8E%9F%E5%89%B5_%E5%8E%9F%E4%BD%9C%E8%80%85%E6%80%92%E6%8F%92%E5%8F%B8%E5%BE%92%E5%A4%BE%E5%B8%B6%E6%9C%AA%E7%B6%93%E6%88%91%E5%90%8C%E6%84%8F_xpoff8g9xgzme821zky8ehfr

可以post呢段嘢上去等多啲人知

咁不如收集佢d衰野開page屌啦
唔好再上佢度
推到佢仆街
唔好再上佢度

以我經驗 冇乜其他人會睇
唔好再上佢度

推上蘋果就掂架啦
話你豬西真係冇錯架
小畫家改圖D人破解到
自爆咩柒撚朦朦

( Show Blocked User - 邊個用左個名 )

嘩,真係有啲咁嘅撚樣喎
唔好再上佢度

推上蘋果就掂架啦

所以要多啲人打去或者wts蘋果報料
其實我地係咁屌係咪幫佢賺緊錢
但唔屌又唔撚得喎

我從未見過有 KOL 100個留言,
99個都 Hi 佢,
佢可以完全當無視
面皮厚過 689, 對住呢類人真係無晒計

只有 keep 住 report 佢, 唔好俾嬲
但唔屌又唔撚得喎

99個都 Hi 佢,
佢可以完全當無視

但唔屌又唔撚得喎

99個都 Hi 佢,
佢可以完全當無視

拉登仔麻煩你再講多少少

留明學野

嘩,真係有啲咁嘅撚樣喎

有咩嘅youtuber就有咩野嘅腦殘粉
推。。。。
推到佢仆街

嘩,真係有啲咁嘅撚樣喎

有咩嘅youtuber就有咩野嘅腦殘粉

18萬人follow,實有人護主

呢兩日內咁多人一齊舉報算唔算

好似之前有啲初一篤灰page
啲人吹雞舉報係話
例如 1900-1930開始舉報 集中一項舉報項目

之後有啲page係即時收咗皮

唔知適唔適用喺呢單嘢到

推上蘋果就掂架啦

所以要多啲人打去或者wts蘋果報料

已經舉報咗
但唔屌又唔撚得喎

99個都 Hi 佢,
佢可以完全當無視

undefined 推

拉登仔麻煩你再講多少少

留明學野

佢面皮厚過 689, 真係無晒計

開 Page 無用, 返高登開 post 仲有效
留名

undefined 推

拉登仔麻煩你再講多少少

留明學野

佢面皮厚過 689, 真係無晒計

開 Page 無用, 返高登開 post 仲有效

件事連登爆出嚟,高登開post,應該會俾人鬧死,分分鐘俾人叫你返連登
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞