司徒夾帶未經授權偷文拍片事件整合(2)

1001 回覆
533 Like 5 Dislike
推到佢林早洩,屌佢老母
《司徒夾帶的日常》

偷左少少野就屌屌屌
家陣打你工呀?
偷idea又屌
偷黎拍片又屌
偷完當自己出又屌
我岩岩差啲想講我摺撚左個page佢啦仆街
之後我就嬲撚到熄左部電腦
依家熄左部電腦潛陣水 希望佢地快d唔記得

不如大家用呢段嘢洗佢版
《司徒夾帶的日常》

偷左少少野就屌屌屌
家陣打你工呀?
偷idea又屌
偷黎拍片又屌
偷完當自己出又屌

不如大家用呢段嘢洗佢版

無新post
等緊個垃圾
《司徒夾帶的日常》

偷左少少野就屌屌屌
家陣打你工呀?
偷idea又屌
偷黎拍片又屌
偷完當自己出又屌

不如大家用呢段嘢洗佢版

無新post
等緊個垃圾

去住佢老婆度先囉
告佢?
《司徒夾帶的日常》

偷左少少野就屌屌屌
家陣打你工呀?
偷idea又屌
偷黎拍片又屌
偷完當自己出又屌

不如大家用呢段嘢洗佢版

又幾好笑
Xboxone Contana留名系統過熱,請勿站在系統附近。
推呀,仲未道歉
推撚到佢仆街呀
有新post,大家條撚準備

一人一留言洗佢板+ 檢舉

條垃圾一方面無視我地另一方面係咁開新post,企圖淡忘呢件事,同之前手法一樣!

我地要堅持同佢鬥落去,佢一開新post就洗佢板

大家比d誠意出黎,正係幫手推呢個post同正評係唔夠力架,而家無人識我地呀,俊?邊撚到俊呀!

要做到好似隔離釣厹post咁屌爆佢,一定可以令佢跪底既

咁樣黎輸比個垃圾youtuber ,以後咪話自己係連登仔

以往高登就好多人鐘意上黎偷野,100毛最佳倒子!個個都正係識消費高登/連登!
點解我地要收林早洩皮呀?就係因為佢正係識消費我地,無尊重過我地!
堂堂CEO都收到佢皮,更何況今次只係個垃圾九流司徒夾帶!

有啲人有留言話唔知做咩想知發生咩事佢老母咁撚多人排隊屌

如果大家上facebook留言屌鳩佢
麻煩各位巴打可以貼下呢個post嘅link俾其他未知情嘅人睇睇

麻煩各位巴打可以貼下呢個post嘅link俾其他未知情嘅人睇睇

屌左幾日都唔知咩事

又幾好笑

最底要加返出處串佢無加可以

屌左幾日都唔知咩事

表達得唔好sorry
我唔係指連登嘅巴絲打
係講睇條垃圾page嘅其他人

屌左幾日都唔知咩事

屌交比你地
唔撚想應班白痴仔
真係想知去前幾個貼睇下回應就知啦
幾個人一早貼曬link
要人喂埋入口
同埋佢地知我都唔覺佢地會加入屌咁正義

屌左幾日都唔知咩事

屌交比你地
唔撚想應班白痴仔
真係想知去前幾個貼睇下回應就知啦
幾個人一早貼曬link
要人喂埋入口
同埋佢地知我都唔覺佢地會加入屌咁正義

班撚屌後知後覺

又幾好笑

佢一定係等件事變淡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞