司徒夾帶未經授權偷文拍片事件整合(2)

1001 回覆
533 Like 5 Dislike
我記得喺同一段時間舉報好似最有用
有冇人知係唔係咁?

ON9西,打撚錯字啦, 創咩文呀屌你老味
有冇人知係唔係咁?

呢兩日內咁多人一齊舉報算唔算

呀屌你老尾

就好似d EX咁 block撚左佢地fb同IG 都忍唔住睇

自膠囉

呀屌你老尾

自膠囉

你條豬西唔係BLOCK左咩
自己衝出黎柒呀, 你應該比我屌唔好回我先係架嘛

呀屌你老尾

自膠囉

呢幾日佢 Fans 比平日多 696%

佢係度偷笑緊

就快 20萬 Fans, 出年又可以加價

呀屌你老尾

自膠囉

創文拍片,同偷文拍片完全唔撚同架
笑死人咩
成功?

成功?

祼乜鳩照
成功?

唔係
成功?

祼乜鳩照

是撚旦啦
成功?

成功?

祼乜鳩照

是撚旦啦

成功?

祼乜鳩照

是撚旦啦

總知多人舉報fb就ban架啦

我都有舉報咗色情裸露
話你豬西真係冇錯架
小畫家改圖D人破解到
自爆咩柒撚朦朦
其實我地係咁屌係咪幫佢賺緊錢
但唔屌又唔撚得喎
其實我地係咁屌係咪幫佢賺緊錢
但唔屌又唔撚得喎

邊間公司搵佢上節目 就屌撚埋邊間公司
推佢老母臭西
推佢老母落街
有冇人知係唔係咁?

呢兩日內咁多人一齊舉報算唔算

好似之前有啲初一篤灰page
啲人吹雞舉報係話
例如 1900-1930開始舉報 集中一項舉報項目

之後有啲page係即時收咗皮

唔知適唔適用喺呢單嘢到
我建議要reply佢就post我以下資料
俾多啲人知道條撚屌做過乜撚嘢

司徒夾帶未經準許下偷橋實錄

原文出處
我頂你唔撚順啦臭西
https://lihkg.na.cx/thread/26106/page/1

原文作者投訴
覺唔覺司徒夾帶好仆街?
https://lihkg.na.cx/thread/32310/page/1

傳媒報道
https://eweekly.hk/article/_title/%E8%A2%AB%E8%B8%A2%E7%88%86%E5%81%B7%E6%A9%8B%E7%95%B6%E5%8E%9F%E5%89%B5_%E5%8E%9F%E4%BD%9C%E8%80%85%E6%80%92%E6%8F%92%E5%8F%B8%E5%BE%92%E5%A4%BE%E5%B8%B6%E6%9C%AA%E7%B6%93%E6%88%91%E5%90%8C%E6%84%8F_xpoff8g9xgzme821zky8ehfr

可以post呢段嘢上去等多啲人知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞