司徒夾帶未經授權偷文拍片事件整合(2)

1001 回覆
533 Like 5 Dislike
James Yiu 佢有credit俾番原創者,一開始講到明係二次,加上出處不明,唔明點解要俾人鬧到豬狗族
讚好 · 回覆 · 1 小時

比人屌到咁都唔出黎回應
好心D on9粉用腦諗下件事先啦
James Yiu 佢有credit俾番原創者,一開始講到明係二次,加上出處不明,唔明點解要俾人鬧到豬狗族
讚好 · 回覆 · 1 小時

比人屌到咁都唔出黎回應
好心D on9粉用腦諗下件事先啦

佢d粉全部小學雞
瞓晏覺前一推
豆在府中留名
同先有朋友同我講話見到司徒垃圾,司徒垃圾話排隊屌佢既人夠多了叫我朋友轉去屌佢老婆或者佢老母,聽完之後我好感動
推大力d

上左熱門先
佢點會理你地 驚都未驚過

咁咪日日屌佢老母囉

我都唔怕鳩軟
一人一留言洗佢板+ 檢舉

條垃圾一方面無視我地另一方面係咁開新post,企圖淡忘呢件事,同之前手法一樣!

我地要堅持同佢鬥落去,佢一開新post就洗佢板

大家比d誠意出黎,正係幫手推呢個post同正評係唔夠力架,而家無人識我地呀,俊?邊撚到俊呀!

要做到好似隔離釣厹post咁屌爆佢,一定可以令佢跪底既

咁樣黎輸比個垃圾youtuber ,以後咪話自己係連登仔

推比更加多人睇

咁咪日日屌佢老母囉

我都唔怕鳩軟

始終要有出名既人屌先得
搵人tag毒果啦
之前名校secret咁多單野毒果都有報

咁咪日日屌佢老母囉

我都唔怕鳩軟

始終要有出名既人屌先得

佢唔理人, 因為大家正幫手推高 engagement, 推高身價

唔好再俾 [嬲], 最好留言都唔好留

Facebook 將 [嬲] 當 LIKE 去計, 留言 & Share 都係engagement

咁咪日日屌佢老母囉

我都唔怕鳩軟

始終要有出名既人屌先得

佢唔理人, 因為大家正幫手推高 engagement, 推高身價

Facebook 將 [嬲] 當 LIKE 去計, 留言 & Share 都係engagement

所以我覺得晚晚打老闆似夾計打手多D
假設目的係隊死司徒
叫人唔好去睇就得
叫人猛去留言屌反而幫左佢
就好似射精男既原理一樣
發覺個到好多人都唔知發生咩事
不如放條拎上去啦

咁咪日日屌佢老母囉

我都唔怕鳩軟

始終要有出名既人屌先得

而家我地去洗板,係要更多人知道發生緊咩事

幫佢宣傳咪幫囉,個朵臭最緊要
發覺個到好多人都唔知發生咩事
不如放條拎上去啦

見有人放,不過唔多

始終要有出名既人屌先得

假設目的係隊死司徒
叫人唔好去睇就得
就好似射精男既原理一樣

我都想呀 起碼我有錢收呀
依家我乜撚都無呀
就算夾我都唔會咁樣同佢夾啦
我係想佢擺返原link 同埋道歉佢偷野

始終要有出名既人屌先得

假設目的係隊死司徒
叫人唔好去睇就得
就好似射精男既原理一樣

我都想呀 起碼我有錢收呀
依家我乜撚都無呀
就算夾我都唔會咁樣同佢夾啦
我係想佢擺返原link 同埋道歉佢偷野

其實你覺得人地拎黎拍片要比返錢你?
咁拎垃圾桶改圖洗唔洗比返錢劉江華?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞