LIHKG機械鍵盤/電容軸集中討論區#11 其實1001又有咩好怕喎

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
HHKB PRO2 同FILCO 青軸
2揀1 你地會揀邊個?
定係BOTH
2揀1 你地會揀邊個?
定係BOTH

filco 青
有冇人遲啲會放gmk nautilus

唔靚/唔鐘意就放

點會唔靚

好難講 好多時都圖文不符 色差好大
有冇人遲啲會放gmk nautilus

唔靚/唔鐘意就放

點會唔靚

好難講 好多時都圖文不符 色差好大

特別係zambermon 話會較深隻色
有冇人玩開sa帽?
有冇人玩開sa帽?

點樣叫玩開?
有冇人玩開sa帽?

點樣叫玩開?

因為最近想買sa帽
有冇人玩開sa帽?

點樣叫玩開?

因為最近想買sa帽

咁我叫玩開啦,有廿幾套。
你想買邊套?我唔係賣
有冇人玩開sa帽?

點樣叫玩開?

因為最近想買sa帽

你想買邊套?我唔係賣

Sa oblivion 或者 maxkey Miami night(但搵唔到 )
有冇人玩開sa帽?

點樣叫玩開?

因為最近想買sa帽

你想買邊套?我唔係賣

Sa oblivion 或者 maxkey Miami night(但搵唔到 )

SP高質過Maxkeys好多
Maxkeys除左價錢平(其實都貴左好多)同出貨快之外,其他野都無SP咁好。

買過一套Maxkeys之後,以後都唔會買第二套。
有冇人玩開sa帽?

點樣叫玩開?

因為最近想買sa帽

你想買邊套?我唔係賣

SP高質過Maxkeys好多
Maxkeys除左價錢平(其實都貴左好多)同出貨快之外,其他野都無SP咁好。

買過一套Maxkeys之後,以後都唔會買第二套。

其實係邊方面唔好
2揀1 你地會揀邊個?
定係BOTH

both
希望我套dancer冇事
Massdrop今次真係抵死。之前因為亂咁Ship而搞到Godspeed大陸個Proxy唔夠貨派,Ergodox連左右不分咁Ship,Dancer&Dasher應該又亂Ship左(已經有人收左貨,但未出過Shipping Notice),最近仲同Input Club(WhiteFox/K type Designer)割蓆令到新Whitefox無得用隻Halo Switch

其實有冇其他選擇?
Massdrop今次真係抵死。之前因為亂咁Ship而搞到Godspeed大陸個Proxy唔夠貨派,Ergodox連左右不分咁Ship,Dancer&Dasher應該又亂Ship左(已經有人收左貨,但未出過Shipping Notice),最近仲同Input Club(WhiteFox/K type Designer)割蓆令到新Whitefox無得用隻Halo Switch

其實有冇其他選擇?

其實有冇其他選擇?

filco青要配色搵咩cap好
係咪話原廠cap已經最fit

其實有冇其他選擇?

其實有冇其他選擇?

香港少關稅又冇商品稅其實做得過,Sherryton 同 J 陳都係搵香港駁腳
前題係有冇 Local 搞手响 MK Community 有夠 Credit.

好似配abs cap好啲

其實有冇其他選擇?

香港少關稅又冇商品稅其實做得過,Sherryton 同 J 陳都係搵香港駁腳
前題係有冇 Local 搞手响 MK Community 有夠 Credit.

好似配abs cap好啲

原廠夠你用一段時間㗎啦

爛到不堪先換隻太豪(其實原裝仲好撳)

要顏色靚就買套gmk (1000蚊走唔甩)仲會有啲小問題

Leopold都得嘅 不過我會寧願買過隻pbt double shot

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞