LIHKG機械鍵盤/電容軸集中討論區#11 其實1001又有咩好怕喎

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
有無巴打去過2000 fun買 keyboard? 見到隻 K70 RGB LUX 青軸有貨
之前去魔鬼SIR同LINKE睇都無貨,想問2000 fun信唔信得過?

K70???????????????????????????????????????????
有無巴打去過2000 fun買 keyboard? 見到隻 K70 RGB LUX 青軸有貨
之前去魔鬼SIR同LINKE睇都無貨,想問2000 fun信唔信得過?

係正版嚟嘅唔使擔心

K70???????????????????????????????????????????

係啊 corsair嗰隻 上佢個網睇都有

係正版嚟嘅唔使擔心

會唔會係二手?因為魔鬼sir話正常香港唔會有貨

係正版嚟嘅唔使擔心

會唔會係二手?因為魔鬼sir話正常香港唔會有貨

咁驚二手一係就咪買 一係就直接買隻二手 咁就唔洗擔心佢會唔會係二手 因為100%係二手
你買趕時佢攞貨出黎有盒有盛 你開埋黎睇過先走咪得囉
屌你老母盲撚上乜野連登
打算平平地淘翻個嘅可以入黎交流下
https://t.me/joinchat/C4uFMEQyTePqTSUWUZye3A

小圈子

小圈子

淘寶天貓優惠券交流谷
唔係特別同鍵盤有關
唔知佢入嚟做乜

小圈子

淘寶天貓優惠券交流谷
唔係特別同鍵盤有關
唔知佢入嚟做乜

你咁得閒入去睇

小圈子

淘寶天貓優惠券交流谷
唔係特別同鍵盤有關
唔知佢入嚟做乜

你咁得閒入去睇

撳條lin可以睇到谷名同有七百幾個member

小圈子

淘寶天貓優惠券交流谷
唔係特別同鍵盤有關
唔知佢入嚟做乜

你咁得閒入去睇

請善用起底功能

小圈子

淘寶天貓優惠券交流谷
唔係特別同鍵盤有關
唔知佢入嚟做乜

你咁得閒入去睇

請善用起底功能

你無開過post

小圈子

淘寶天貓優惠券交流谷
唔係特別同鍵盤有關
唔知佢入嚟做乜

你咁得閒入去睇

請善用起底功能

你無開過post

錯人呀 我叫你睇下佢開過咩post
佢第一個post已經係個淘寶優惠討論gp
都估到佢求鳩求入啲唔關事嘅post之後同人講佢個gp啦

小圈子

淘寶天貓優惠券交流谷
唔係特別同鍵盤有關
唔知佢入嚟做乜

你咁得閒入去睇

請善用起底功能

你無開過post

係喎,你冇開過post

小圈子

淘寶天貓優惠券交流谷
唔係特別同鍵盤有關
唔知佢入嚟做乜

你咁得閒入去睇

請善用起底功能

你無開過post

係喎,你冇開過post

做咩啫你 我想踢波呀
隻TGR-910出CE版,搞到我想買多隻儲。

https://geekhack.org/index.php?topic=86047.450

淘寶天貓優惠券交流谷
唔係特別同鍵盤有關
唔知佢入嚟做乜

你咁得閒入去睇

請善用起底功能

你無開過post

係喎,你冇開過post

做咩啫你 我想踢波呀

討論咁多做乜
Show blocked user
今日收到隻幾靚嘅Board

Packing 滿分

有塊布送 (個Keyboard 袋都係送)

Keyboard

其實LZ嘅Board都無乜可以挑剔,呢隻仲要係Classic Design

呢隻Board Keep到LZ嘅水準,無Classic TKL Kustom嘅話係值得買。係Market內算中上。
唔quote啦
坦言:唔係太鐘意winkeyless layout
因為少咁粒制冇咁實用
唔quote啦
因為少咁粒制冇咁實用

玩Custom嘅人邊會覺得少左幾粒制......
唔quote啦
因為少咁粒制冇咁實用

玩Custom嘅人邊會覺得少左幾粒制......

我係用board
米王係儲board
小弟想diy個60%鍵盤

第一次玩唔想用cherry (怕焊壞 )
有冇咩軸推介下
小弟想diy個60%鍵盤

第一次玩唔想用cherry (怕焊壞 )
有冇咩軸推介下

Gateron平靚正

好似凱華新款box switch都值得一試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞