LIHKG機械鍵盤/電容軸集中討論區#11 其實1001又有咩好怕喎

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
嗱,睇下你搞咗啲乜出黎
嗱,睇下你搞咗啲乜出黎

一講就中
墨菲定律又應驗
諗住帶個唔太貴嘅茶軸返公司用,公司block左USB得PS/2可以用,有乜推介?

Filco好似有送PS2 adapter
唔太貴呢個字好抽象

唔太貴指唔過千,幾百蚊落到樓咁囉

PS2 adapter幫到你
淘返嚟幾蚊都有(未計運)

鍵盤就留俾其他人推

真係個個keyboard都用得ps/2 adapter咩?
諗住帶個唔太貴嘅茶軸返公司用,公司block左USB得PS/2可以用,有乜推介?

Filco好似有送PS2 adapter
唔太貴呢個字好抽象

唔太貴指唔過千,幾百蚊落到樓咁囉

PS2 adapter幫到你
淘返嚟幾蚊都有(未計運)

鍵盤就留俾其他人推

真係個個keyboard都用得ps/2 adapter咩?

你唔好CLR堆電子垃圾就好少唔得

6隻唔同嘅Linear Switch

R1 Linear Zealio, Gateron Black, Kailh Box Black, Invyr Panda, Cherry Black, MOD Linear。

Kailh Box 係6隻入面最Smooth ,第2最穩定,價錢係第2最平。

Kailh 呢批新Switch 真係做得好好,同以前比係兩個唔同世界。如果仲話Kailh 係垃圾,就真係好無知。

啫係而家市面上用凱筆軸既keyboard都屌得過?

買之前留意下係邊批Kailh,舊嘅係垃圾。
講開凱華又繼續講
點睇呢堆野?

Silver睇過Review話好順,其他無留意。如果玩Linear就玩Box比較好,又穩又順。
講開凱華又繼續講
點睇呢堆野?

Silver睇過Review話好順,其他無留意。如果玩Linear就玩Box比較好,又穩又順。

咁凱華Tactile掂唔掂?
講開凱華又繼續講
點睇呢堆野?

咁凱華Tactile掂唔掂?

我琴日都收左Box Brown,不過未Post。
好順,個Tactile感覺好過Cherry同Gateron,但又同MOD/Zealio有分別。

拆左粒box black,個結構都幾特別。

條彈弓比Standard MX switch 細,即係無得改彈弓。
想問各位
1000hkd 筆直
打LOL 想買青軸OR茶軸有咩推介
想問各位
1000hkd 筆直

講真
冇咩所謂
default 答案 任何filco leopold
想問各位
1000hkd 筆直

講真
冇咩所謂

default 答案 青軸嘅話filco好啲 茶冇所謂

自己去鋪頭試 手感呢家野人人唔同
想問各位
1000hkd 筆直

講真
冇咩所謂

default 答案 青軸嘅話filco好啲 茶冇所謂

自己去鋪頭試 手感呢家野人人唔同

default 答案 頭POST
想問各位
1000hkd 筆直

打lol梗係corsair k70 logitech g pro razer black widow
想問各位
1000hkd 筆直

打lol梗係corsair k70 logitech g pro razer black widow

In Corsair we trust
各位點睇ikbc既鍵盤??
好似唔係好貴係唔係伏黎
好似唔係好貴係唔係伏黎

唔似伏 $600樓下好抵玩
好似唔係好貴係唔係伏黎

唔似伏 $600樓下好抵玩

唔夠600 又CHERRY又PBT
想問下iRocks k65ms入門大家點睇,好似幾平,會唔會伏
請問各位leopold fc900r紅軸大約幾錢?
第一頁d介紹寫得好詳盡
第一頁d介紹寫得好詳盡

好似係990
PD版本好似係同價
第一頁d介紹寫得好詳盡

好似係990
PD版本好似係同價

想問下iRocks k65ms入門大家點睇,好似幾平,會唔會伏

香港好似冇得賣

香港好似冇得賣

魔鬼sir個到好似有得賣
第一頁d介紹寫得好詳盡

好似係990
PD版本好似係同價

有 doubleshot 嘅話仲會有人揀 laser / dyesub?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞