LIHKG機械鍵盤/電容軸集中討論區#11 其實1001又有咩好怕喎

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

開箱需:箱404 not found
鎅刀

開嚟見我

合照
~完~
叫咗你地唔好期待

鎅刀

開嚟見我

合照
~完~
叫咗你地唔好期待

Sapphire
你屋企望落好大塵喎

鎅刀

開嚟見我

合照
~完~
叫咗你地唔好期待

Sapphire
你屋企望落好大塵喎

電腦放窗邊向海
已放棄治療

鎅刀

開嚟見我

合照
~完~
叫咗你地唔好期待

Sapphire
你屋企望落好大塵喎

電腦放窗邊向海
已放棄治療

有海景 成功人士

鎅刀

開嚟見我

合照
~完~
叫咗你地唔好期待

Sapphire
你屋企望落好大塵喎

電腦放窗邊向海
已放棄治療

有海景 成功人士

向海,唔撚係海境
驗眼!

鎅刀

開嚟見我

合照
~完~
叫咗你地唔好期待

Sapphire
你屋企望落好大塵喎

電腦放窗邊向海
已放棄治療

有海景 成功人士

向海,唔撚係海境
驗眼!

父幹
Jchan我隻M65a 喱啊啊啊啊
http://www.ebay.com/itm/162640731659?_trksid=p2471758.m4704

難怪普通版都炒到USD$400幾

佢個sculpt係幾靚,不過落咁多閃粉做乜9
http://imgur.com/a/UVlQm

近期嘅Kustom Packing越來越好 TX 同LZ 都開始送套送巾
http://www.ebay.com/itm/162640731659?_trksid=p2471758.m4704

難怪普通版都炒到USD$400幾

佢個sculpt係幾靚,不過落咁多閃粉做乜9

佢個Jade系列最靚,好中國風。

呢2粒真係唔識欣賞,不過雕得好靚。

Send Email問下啦,差唔多200隻Board。Sorting都幾花時間。

Send Email問下啦,差唔多200隻Board。Sorting都幾花時間。

佢話下星期四寄 下次唔join Keyclack

鎅刀

開嚟見我

合照
~完~
叫咗你地唔好期待

Sapphire
你屋企望落好大塵喎

電腦放窗邊向海
已放棄治療

有海景 成功人士

向海,唔撚係海境
驗眼!

父幹

那有
有就唔使買set enjoy pbt都左扭右扭

隻野大陸出,大陸Proxy快過成個幾月Ship。不過隻Board出事就比較難同大陸Proxy追究....

隻Exent我都驚Shipping搞好耐,又係過200隻
Vortex 將會出PBT SA

https://instagram.com/p/BYKoDHwF2eq/

之前台灣出過套PBT Dye Sub Elvish SA,Legend唔太靚仔。

隻野大陸出,大陸Proxy快過成個幾月Ship。不過隻Board出事就比較難同大陸Proxy追究....

大陸board好似好多出事

要睇下邊間廠造,X60同Mech27個間出晒名唔掂,Matrix同Revo個類就好正常。
整Custom好麻煩,少少花都會影響隻Board,但普通嘅花痕同輕微碰撞大部份廠都唔會換。
講到尾都係韓仔最好

要睇下邊間廠造,X60同Mech27個間出晒名唔掂,Matrix同Revo個類就好正常。
整Custom好麻煩,少少花都會影響隻Board,但普通嘅花痕同輕微碰撞大部份廠都唔會換。
講到尾都係韓仔最好

我遲啲自己有lab有CNC 玩

講到尾都係韓仔最好

CNC好少出事,最多都係Case內有CNC痕,不過砌完唔會睇到。
出事嘅係Anodized同Shipping個時嘅碰撞。
米王又改名 好難認人

講到尾都係韓仔最好

CNC好少出事,最多都係Case內有CNC痕,不過砌完唔會睇到。
出事嘅係Anodized同Shipping個時嘅碰撞。

Anodize要交俾出面公司整唔知靚唔靚,攞份sample先知
自己整一定唔會花喇

條spacebar幾靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞