有冇巴打可以分享下當年「東莞夜繽紛」係點?

1001 回覆
369 Like 31 Dislike
光復東莞

所以話中共識閪玩咩
係度扮撚曬野係度搞乜撚野「嚴打」
嚴佢老母咩
你大陸女人正職係雞黎咋
CP兄 喺東莞食過嘅天花板級數係點
桑拿一字排開咪就係呢啲水平 一係加錢玩長腳model
好撚多農村出黎15、16歲
好撚大波

果陣成日去向西村都見唔少
400-1000都有選擇,唔同價錢唔同質素
服務有list要跟,你可以skin,咩野空中飛人個d都有
只要你有條丁訓係到就可以

聽同事講,成日比佢地笑我生不逢時
係,聽同事都係咁講,人人做就會覺得無乜野,做幾年返鄉下買車買樓
唔止咁簡單。。。。

大把人當年為左收埋條女/d 女,於是係大6買樓俾2奶住,果時十幾萬有交易,我frd果間當年買18萬。

咁多年黎自住又好放租又好,樓價已經升左十幾倍。我frd醒呀,19年見唔對路就賣左,攞左返香港。之前有post講有個貨車佬買左5間屋,無放樓,依家靠收租財自

係呢個環境下,緊係大把依家50到70歲既人愛國。
見到個姐妹做幾年就搞掂,自然跟機。

再唔係就直接嫁落黎香港
CLS
點解我唔早10年出世
當期時好多男人個回鄉咭被沒收,然後貼在大門上。但係個男人走去報失攞過張新嘅。就可以去偷跳。
向西張紙
當年公司係上面開左office,有d大陸公司嚟搵我地想「維持友好合作關係」,咁收工就跟我老細,老闆娘,阿姐,同事,一齊同佢地去食飯,食完飯就去唱K,加加埋埋都十幾廿人㗎,開左間大房啦,坐低冇幾耐就已經有一排囡囡俾我地揀,都廿幾個㗎,全部都後生女嚟,著晒旗袍咁嘅,我心諗「屌啦星,老闆娘就係坐我對面,點揀呀!」 我望住老細,老細笑笑口咁同我講「你揀啦,我唔揀啦。」,我梗係扮晒乖咁講「唔啦,傻㗎咩」 轉個頭我阿姐話「我要依個呀」 我眼都突撚埋出嚟望住阿姐,佢答「你都揀個啦」再細細聲同我講「一陣一定會同d大陸佬飲㗎,你點飲得都唔夠d佢地飲㗎,佢地飲開50度,你最叻咪幾支大啤,叫條女翻嚟係要佢幫你頂酒呀!傻仔!」 之後我二話不說就揀左件,後生女嚟,樣同身材各樣都唔記得啦.. 之後我同d大陸佬玩猜妹同大話色,初初輸左都係自己飲嘅,扮吓野都要啦,兩三杯之後就俾條囡囡飲,佢無奈地硬飲左好幾杯,之後好似見我冇乜點理9佢,佢走左.. 完, 多謝收睇.
黃金年代,個個星期五衝關
n生19個班
啲貨車佬識玩晨早喺皇崗水圍附近買
一個北姑同6億個北姑 都係北姑
好撚提子
唔好笑朋友口味 最緊要搭枱唔爭食最開心
玩慣無得再玩
好過重來未有玩過
見到人地一個月就落坑啦,人地一出糧要買咩就有咩,人工多佢十幾二十倍
ISO菀式
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞