有冇巴打可以分享下當年「東莞夜繽紛」係點?

1001 回覆
369 Like 31 Dislike
玩咩玩都要去睇醫生?
新興?
啲女邊度嚟嘅?
Seed呢?!
新移民
幾錢?
而家做網紅仲好搵
睇你坐幾耐,計鐘錢,炮金另計,疫情前肉金好似3百唔記得,坐粒幾鐘加炮金大約千幾
無特別..........
係班老屎忽開頭話我識貨......
佢地自己玩後生女......

不過mama 真係好撚高手.....幾下就隊到我不省人事. 之後佢都係就住黎玩.

之後清醒返上場過夜. 就無乜特別
同個大自己四年的姐姐做愛咁囉....
我有friend 包女包到財自
樓平買嚟包女自用
之後發現好多港佬租又買嚟收租
仲要前幾年高位放左
冇記錯好似成十倍

真人真事
曾經試過喺個三線城市做幾個星期嘢,嗰度5:30左右就食晚飯。之後除咗卡拉ok, 酒吧,就冇其他娛樂。晚晚同朋友食完飯就去飲酒唱K, 有時仲早過啲女返工,好正
都係平過星加坡好多
星加坡越南妹淨屌都要至少250坡紙,大陸妹應該仲貴
玩啲乜?
真係幾靚。而家要食大媽
去越南屌越南妹都要過千港幣,都唔知點解咁貴
中越邊境友誼關有人話大把平野,睇你敢唔敢廣西坐車去explore
淫k 果d 摇骰猜枚劈酒呀........
俾大半個鐘佢劈到我stone......
你包日導遊?
飲Brandy?

多謝師兄提點
聽所有果時返大6做野既人講返轉頭都係咁上下,人生最應搏殺既日子就係咁渡過,起身已經係12點既事,食d野返廠打點下4點到就走去食野按骨,入黑就唱k攬女飲酒桑拿足浴咩都齊
無,屌完叫佢走,現在年紀大唔會留我唔信任嘅女人係我身邊訓
以前2008年前都係搭火車去常平,然後有白牌車車你去酒店,酒店當時有好多間,去到先幾個男人係酒樓食飯,食完飯跟住進k房,跟住媽媽sA就會拉隊俾d女你選,通常一次就12 13個,可以選幾輪,選岩一個就唱k,當時選了個乖乖妹 大波 個樣似學生,好斯文,是河南妹,唱一陣k就直接上房,先同你一齊除哂衫沖涼,沖完涼我記得就上床了,跟住佢岩岩做無耐,似死屍,但撩下個西就係咁出汁,跟住就載套屌 屌完訓覺,訓醒再屌多次,埋單1200元。
係變左大媽姐分分鐘你公司個大媽同事或者係隔離屋個大媽當年係紅牌
細路你未見過大陸真係好多靚都索既女人,當時好多港男都精盡人亡。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞