有冇巴打可以分享下當年「東莞夜繽紛」係點?

1001 回覆
369 Like 31 Dislike
咪又係叫雞,有咩分別
就係呢個意思啦,叫雞反而會令到你同女人相處方面會成長咗
首先,見到女人唔會鳩衝
第二,唔會做啲on9嘢討好條女
第三,令到自己同女人相處會正常好多
師兄嗰陣幾大?天鵝湖都好多酒吧disco嗰喎
見識吓無壞嘅,無人叫你沉迷啫
唔會啦,嗰陣我出嚟玩20幾,大多港叔50幾60
啲女仲好鍾意痴埋去,因為呢啲阿叔捨得派錢
去838玩,好多阿叔俾錢啲女買糖
轉過頭啲女就俾啲糖我問我要唔要,我就話唔使啦,因為我唔好呢味嘢
轉頭個阿叔就索咗啲糖,不知幾L high
正過kol
女人一般都將男人分成2類;
1. 可以屌佢
2. 唔可以屌佢

而大陸妹一般將香港人放落可以屌佢嘅一類,因為香港人企埋好多,同埋有啲錢。情況就等於老蘭啲港女食洋腸一樣。

其實女係唔使媾嘅,條女一見到你有好感,點都會做啲嘢令你feel到,當然我呢方面都比較遲鈍。你只要feel到佢都對你啱feel,就可以去馬媾佢;咁樣就事半成倍。相反條女由頭到尾都無feel, 媾佢只係浪費時間同金錢。呢個世界咁多女,真係唔使浪費時間。
好羨慕可以返支那做嘢
好多大劣男人真係柒之餘仲唔中意沖涼
依家過左就梗係咁講
嘥錢嘥心機又驚睇少一眼就真係自殺
但時光已過,上面都執哂
香港學校淨係教男性要遷就女性
乜都Lady first
久而久之咪當正女人高人一等
要搵另一半就要低聲下氣 滿足一切要求
做兵就係咁嚟
諗返起都扯旗, 自己一個宿舍, 一捉件妹豬上房就車, 即尺比佢含爆吞埋米青, 再一齊沖涼嘆下, 上床又玩多Q, 有時攬住訓第二朝又比佢含醒出多Q先施施然返工

不過冇啦 , 十幾廿年前嘅事啦, 依家港豬上到去只係柒咕碌
根本行唔到啦,你冇睇上面啲師兄講咩,多數都係日頭做廠夜晚接客,𠵱家新一代都唔鍾意做廠,你見年輕人失業率好高,但實際上製造業係唔夠人,呢個情況唔只大陸,好多東南亞國家都係咁,因為年輕一代同上一代嘅追求都唔同,既然做廠嘅人少咗,加上其他工種普遍人工都上升咗,點樣有後生女同你咁樣玩,除非好窮鄉村嗰啲
依家靚嘅可以做直播電子雞 , 唔靚嘅可以開美顏再做直播電子雞, 啲廢柴男虛擬課金叫雞
得其他國家既血汗工廠
但屌你要飛既已經唔係果回事啦
仆街,返工都睇到緊火
pin this
唔好咁揚。小心俾人綁架,猶其依家大陸啲人開始搵唔到錢
菲都係咁上下
菲印越泰都係咁上下,男人飲酒跳舞女人就賣身養狼狗
啱,有個好地方,一班人飲酒吹水,呢個先係重點。
要屌女,自己單拖上去點玩都得啦。
嗰2個主持好撚on9
我有啲仆街同事玩廠女扮沉船同有commitment,錢都唔使比,淨係得閒食餐飯再幫手增值下電話卡
識個越南妹匯豐RM專溝華人,我問佢點解,佢話因為華人老公會養老婆
仲同我講佢嘅人生目標就係結婚生仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞