有冇巴打可以分享下當年「東莞夜繽紛」係點?

1001 回覆
369 Like 31 Dislike
人力資源過盛, 普通啲嘅女根本無人坐, 焗住靠玩得夠放~
大陸啲女一般好早結婚生仔
好多16-17就出嚟做G, 大約25前就返去嫁人啦
師兄請受小弟一拜
咁佢係咪好enjoy?
公屋廢物垃圾都有閪屌 東莞真係好偉大
我都未出世等睇文
2012年前都叫做仲有得玩, 正常嚟講, 你係80後尾/90後頭都仲有機會上去搭尾班車, 但比起嚟, 已經無我老豆, 50/60後嗰啲上去咁好玩..

香港男人最爽都係50>60>70>80>90; 00後真係可以直接仆街, 佢哋真係無得玩仲要捱貴嘅電子雞
最爽係同埋成班朋友去玩
真係爽到
根本係啲女溝返你, 落場當啲雞唔係人咁玩, 咁先係正路, 咩十八巴港女....得啖笑
嗰陣我年紀細,但一齊出嚟玩嘅朋友玩到同香港女朋友散咗
尖沙咀 Spa 場已經大把學生妹, 私竇嗰啲搵得重多, 嗰啲地方多金融才俊去
差佬前排先掃左幾檔陀地幼幼埸
咁師兄你食過幾多件
要繼續麻醉人民,就一定要有3S政策
東莞摺咗,仲邊可以麻醉人民
不過呢個係共慘黨嘅天性
我覺得香港今日今日咁,就始終會發生
以前同朋友上去食飯真係叫到成枱都係,響佢哋眼中真係無浪費呢2個字
成人台台柱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞