有冇巴打可以分享下當年「東莞夜繽紛」係點?

1001 回覆
369 Like 31 Dislike
係真兄弟嘅就一齊上
個feel好似玩team sport 咁
08年左右啦,嗰陣有個friend又失戀。其實無戀過,只係情人節嗰日約女神失敗,條女話只係當佢朋友。條撚樣好唔開心打嚟,叫我去飲酒。我話上緊支那,佢就話上埋嚟join,之前仲屌柒我用錢買性,好污糟。後尾條撚樣去到KTV,揀咗條女坐枱,咁啱條女又真係同佢女神又幾分相似,成晚條撚樣不知幾開心,之後上房仲破埋處。之後跟我哋玩咗一排,後尾去媾第二條女,條撚樣掂過晒靚女,乜都食過晒;媾女啲狼相無咁出,講嘢又正常同人相處咁,無咁on9,真係成功媾到女
亦都唔係大媽,𡃁妹都有唔少
問題主要係衞生情況太差,條抹身毛好撚恐怖
香港啲豬型妖獸太多,醜唔緊要,但唔該唔好扮上菜,屌你老味
食過啲好嘢,真係唔會再對呢啲垃圾有性趣
泰國女人唔會剪你,最多都係落降頭啫
去沙咀/沙灣多數係週中,就啲唔可以遠行嘅朋友
通常下午蛇咗出去,然後北上過關玩一轉
通常飲一陣酒,猜幾板就叫你上房
屌完都係5點鬆啲,要返屋企交人嘅朋友就準時回家
我就通常食個飯,再搵骨場hea,然後夜晚睇埋歐聯訓覺
70後都要睇吓邊班啦,唔怕話你知我就係70後尾嗰堆
畢業做咗幾個月嘢就沙士,炒咗搵唔到嘢做
正式搵返工都要去到04年,嗰陣無嘢做仲要俾條女飛埋
做埋三失青年添
總之都係嗰句,香港一回歸咗大陸就仆街
依家香港啲錢俾共產黨搵晒,真係屌晒佢哋祖宗18代老母
大陸叫雞都係啦,啲女情願揀個後生仔都唔想陪阿伯
所以當年出嚟玩好多廢老都好捨得使錢
我就細波都OK,真心細粒真係好玩啲
有兩種嘅,一啲係普通水播得多變白少少
另一啲好似精咁嘅,杰好多,唔知有冇人見過
或者我唔識分啦,不喜勿插
大陸妹一般對外來男人嘅戒心係好重嘅,一般都係搵返佢哋條村嘅人嫁
或者佢哋係一早抱住出嚟搵錢嘅心態,唔會投入真感情響香港男人度
況且共黨官媒成日唱鳩啲香港人,搞到形象差晒
老實講,講錢嘅話一般香港毒撚就算唔可以令條女大富大貴都唔會餓死佢,但大陸仔好多飯來張口,要條女養埋嘅大有人在。
有時沉船嘅嘢好難講,人係感情嘅動物;有時都係要屌醒人/求人屌醒
有冇爸打記得 大中華救國聯盟
簡單嚟講等於2部iPhone咁上下啦
呢D已經算係普通level
湖南妹d 波係堅挺
利申:當年太細未去過,只係依家141做緊個湖南妹熟客,除左中出之外其他服務都解鎖曬
邊有咁多降頭 好撚貴架
大陸冇得玩之後 而家泰國首當其充
自問熟架步食唔少 泰妹普遍都淫賤 會追碌鳩含 又開放 對你有好感就想扑 同埋佢地唔崇洋 雖則都整容 但溫柔體貼加返分
本身好多女去浦都兼職出嚟做 溝唔到r唔到老免直接比3千珠 某啲場可以去女廁任揀 仲平過而家既大陸
每次去啲女屋企扑嘢 會令我諗起以前啲大陸妹一樣搵老襯 有時諗諗下好同情佢地
但呢幾年韓狗當道 好多韓狗搵食
都聽唔少人包二奶
因為要喺大陸金屋藏嬌
包到喺財務上正面改寫人生嘅例子
仁ken
成晚唔洗著褲
一對手揸十對波
幾十條肉蟲仁k
再嚟個3p 4p
情人節約女真係好on9,係鍾意你嘅就一早同你出街啦,以為情人節先約人黎打動人?
越南好似會
以前有莞式桑拿三舊水已經有,不過質素差得遠,日本仔粵海酒店玩大咗就完
幾歲阿你?
2000年個陣仲係港元高過人民幣
你真係佢嘅人生啟蒙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞