有冇巴打可以分享下當年「東莞夜繽紛」係點?

1001 回覆
369 Like 31 Dislike
屌3次真心夠皮, 最好係分段嚟砌
正常落到5-6點到夜場, 先去花街揀咗女先, 然後上房先砌一鑊
砌完落返卡啦OK飲酒玩, 玩完上房再砌多Q, 但多數我就半醉咁砌, 都幾辛苦;
第二朝醒咗再morning Q, 研究過咁樣3Q就唔會太辛苦
不過多數我都係砌到2Q, 因為第2Q多數已經飲死咗
啲跟單妹, 採購妹, 人事妹呀, 有廣東妹亦都有外省好多時都係做一段時間就會轉工辭職, 啲女成日換, 玩完冇手尾, 大家都知逢場作興 以前間廠又唔算好大, 連埋工仔千幾人囉, 不過車間妹妹土味重, 嗰啲就費事搞啦

嗰時啲大陸仔幾撚幾先得㗎, 試試正正唔係樣衰著到 casual smart look都已經溝撚死女, 久唔久丟幾百蚊夜晚宵夜3,4,5條女一齊食串燒, 淨係食波餅都爽啦
mama san原本咪又係雞, 只係撈咗幾年熟咗啲人, 又搵到啲同鄉落嚟做, 夜場咪俾條team佢帶囉
其實我覺得最開心係同一班朋友去砍酒同第二朝早茶嘅吹水report時間, 反而屌女真係其次
係香港班毒撚先走去做兵同當啲女觀音咁拜啫, 大把毒撚朋友去完大陸玩過, 都覺得以前做啲咁嘅嘢係傻
朋友做merchadiser, 成日同啲日本仔去玩
再早啲響平湖玩136
早後屌完有冇俾錢?
我年代東莞好似係 3,5,7
真心最好玩嘅時間已經過晒, 依家啲女又貴又無教養
真係唔明點解啲人飲完仲咁好力,識人唱完K半夜貓貓地會去淨桑又焗又浸凍水池整醒個人,之後又去食快仔
雄獅啲女晏畫咪又係響後邊啲橫街做倉女, 150/Q
03定04年有單幾百個日本人去珠海玩上晒新聞,call左幾百條女,咁啱果期小泉拜靖國佢地唔好彩啦所以話支共一直默許呢d娛樂,佢話要收就收
平湖有啲K女好似係準備去常平之前訓練一下?淨係去過要兩次
其實橫街啲洗爪場幾過癮

開間房仔一路唱K一路足浴,借啲意又撩下條女睇下可以玩乜
08年收1200過夜? 貴喎, 嗰陣最多369
係囉, $1200可以3P
最多屌到有水聲, 同床單濕咗
通常唔會飲black label, 因為全部都係假酒
一般只會飲罐裝啤酒, 要假起上嚟都難啲
150/Q,
屌完條女遞咗條毛巾過我抹身, 我說不了, 就咁濕濕地著返件面衫算
呢間好似響CP, 仲有皇馬
依家就算俾你約到啲女出嚟, 都係呢啲貨色
依家啲IG相, 都係落晒filter嘅假相, 或者用AI執過晒
點夠你落夜場見住真人揀咁真實, 揀揀吓啲媽咪仲質你隻手埋去打吓波
+100多條女屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞