有冇巴打可以分享下當年「東莞夜繽紛」係點?

1001 回覆
369 Like 31 Dislike
就係14-19年啲底層怨氣無地方發洩
先攪出後來咁多嘢
佢哋唔係愛國,係愛屌西啫
19-21 黃手足自由閪任屌 平時睇唔上眼嘅垃圾仔都有女食
一般高妹當model, 唔理好醜一定收貴
CA先有光豬,但相對要搭車同交通時間耐;無河蟹號直落深圳咁方便
90頭仲可以去玩嘅,打後真係無
沙咀嗰啲係玩一陣就要上房,無引
老老實實,啲自由閪邊有得同嗰班重慶、青島、哈爾濱妹揮?
就最基本嘅大陸妹嗰浸騷味佢地已經冇
愛國就唔撚會啦,我始終都係香港人,大陸關我西事
08年汶川地震我都俾唔少錢四川囡囡使
好過你班傻你捐錢上去俾官貪晒
我呢啲就叫做真係落到有需要嘅人嘅手啦
FOC喎,叻仔
多到唔得閒應酬係事實;香港人有啲錢、五觀端正已經大把女埋身
開頭無限時間,叫條女就坐足一晚,係後期先這樣那樣
依家大陸經濟冚家剷,好快又有好多平西屌㗎啦
打滾左4年, 一星期最少玩桑拿2-3晚, 得聞就叫件寫字樓妹上自己宿舍訓, 有年同件人事妹夜晚去廠區運動場跑步, 跑到成身汗叫佢上我宿舍, 一入房就開波, 又有次有個版房妹自己一個加班, 買個燒夜同啤酒上去, 飲大少少又即場執咗鑊
啲樽裝啤酒超多假野飲到手腳腕痛到爆,有時公司長去某啲場熟左存定啲免稅大酒最穩陣
睇唔起,因為黨宣傳香港人都係仆街
臨尾沙灣個啲個零鐘就黑面問你上唔上,搵鬼去
呢個term都唔識真係未玩過
係, 通常出街自傾, 好多大學生入面做 , 有得放啲可以即場伸入去揸下波或者佢伸入去摷下你細佬
就係喺CA睇住班架仔一熄燈播歌就發狂光豬
這些機會
我宜家一條友坐喺office度上連登,咪話女,連朋友都唔多個
講就話全資擁有,其實啲女只係當你係其中一個股東
沙灣樟樹布村以前有間好大既disco, 我經常去,現在個位置已經變高樓大廈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞