有冇巴打可以分享下當年「東莞夜繽紛」係點?

1001 回覆
369 Like 31 Dislike
好似精嗰啲可能係白帶嚟
泰妹好中意啲白白淨淨嘅男人
覺得女人可以被打動嘅男人真係戇鳩
女人想嘅根本就唔係被打動,而係被征服
我屋企鄉下就係雲南
Ptgf 唔係屌嘅咩?
專食小數民族~ 有一種純純的味道
成世人都冇食過大陸妹
好想試
我唔貪心
淨係入門即尺口爆加多Q正常已經好正
岩,個時我老豆都叫我食其他廠d女,唔好搞自己廠但係你會覺得自己廠啲女望住你嘅眼神係好想你強姦佢咁
落人地廠啲廠妹瘋狂寫低自己QQ同電話塞紙入你手
即尺而家去spa 玩, 都係試一兩次條女肯玩
玩盡哂寫字樓妹同廠妹, 係未試過雙飛, 三飛咁玩, 都係上完一個, 條女返宿舍, 再叫過另外一條上嚟再砌
其實過唔到門檻做乜都無用。令女人忽然改觀係身份地位同身家突變就得。個friend 做倉溝條女幾年做兵,考到消防忽然就溝到了
俾幾多錢?
溝女邊使畀錢 不過真係要玩得好小心低調
以前真係爽,月入兩三萬都可以做男神
宜家就算一個月賺十萬八萬都淨係可以喺屋企打飛機
第一日返到廠我發覺全廠最型係我, 其實我自己都係普通樣啱啱過170高, 但啲女望住你好似係以前謝霆鋒,陳冠希咁嘅樣
現在有個台灣大叔youtuber講芭堤雅夜場嘢幾風趣,雖然佢所謂教路都係普通嘢,但用來送飯睇都ok
真係,細個回歸前跟屋企人返雲南鄉下,一聽你係香港人即刻當你貴賓咁
師兄喺太子爺
實好多自己廠啲廠妹投懷送抱?
梗係啦,自從有咗lisa之後,就一堆韓仔過泰國搵食,搵返件似lisa嘅嚟屌
算啦,嗰陣佢仲停留響表咗白先可以扑嘢嘅階段;睇得日本漫畫太多害咗佢
其實屌西嚟嚟去去都係嗰啲嘢,人大咗屌得多反而無乜特別感覺
享受嘅係同班朋友一齊去玩嘅感覺,飲酒吹水更重要
況且到咗咁上下年紀,都唔會玩得好似以前咁癲
我就未試過響廠做嘢,但一條花街閒閒地都過百條女,真係搵十件食得嘅都唔難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞