有冇巴打可以分享下當年「東莞夜繽紛」係點?

1001 回覆
369 Like 31 Dislike
師兄講多啲嚟聽吓
玩得有幾癲?
試過有幾個沉船雞 佢求返我唔好帶套 而且要中出(唔洗問靚唔靚仔有唔有錢 當年雞沉港客船 貼埋錢比你係好常見既事)

我比較有深刻印象既有幾個

一個係超瘦底 勁大波 廿中歲 哈爾濱妹
波應有E以上 但係軟dur波來 勁白滑 樣似JJ

另一個高妹 都係廿中 瘦 靚腳 波C仔 樣似miki

仲有個就我最鐘意 樣無話似邊個明星 都係廿頭廿中
但靚女 湖北妹 波E堅廷彈手 大Pat彈手 肉地瘦底

全部都係好好服侍 聽教聽話 點玩都得

再另外有個廿尾三十頭靚中女 樣都係好靚 尖臉講種
輕熟味正 有波有羅 但果陣我後生 覺得佢太老
叫佢一齊出來同我d叔父前輩一齊玩多p 要佢蒙眼奶屎眼認人
下低有 覆左另一個巴打
有冇同你啲前輩三穴齊插件中女?
可唔可以講多啲沙咀6條街點樣爽法

再講落去會比連登仔扣口德值

基本上無當佢係人咁玩
(當年d叔父教我對女人既價值觀 估唔到原來套用到今時今日 都係真理)
講多啲嚟聽下啦
最鍾意聽呢啲魚肉囡囡嘅故事
95年至97年果段時間
沙咀6條街真係痴9線
d女多到,塞過 過關
行街依波餅食到傻

沙咀咁多髮廊咩女都有
間間都有門中門
真係勁過之後年代
因為完全無人管

幾撚多大波蘿莉
有d野唔敢寫出黎,怕麻煩
出黎玩唔載套真係on9行為,俾得你唔載就其他客都一樣架啦。當自己好撚特別咩,如果咁特別就兩三下溝到大把女自願俾你玩啦洗叫雞
94年東莞3蚊一碟即拉腸粉 維他奶一蚊一支
雲吞面無蝦果d 2蚊一碗 加碟菜 1個半
以後飽到你嘔
仲有茶餐廳 15蚊港式早餐
班友覺得自己喺條女心中好符特別同其他男人唔同
係咁唔同就唔洗俾錢啦,叫返條女養返你做姑爺仔啦
依個年頭,佢依D先係適者生存
快撚d 我重可以陳多幾年貨仔
水床同乜鳩108式係基本 有張過左膠既招式紙 每次我都好細心咀嚼嗰張紙嘅招式 不得不說真係幾好文采
細個成班淫蟲frd都會事後分享玩過乜招 好似打拳王出招表咁
諗返好撚戇鳩但又幾有趣有時同frd都想揀同一條女會默認叉包剪揼
果陣廿歲到 中意私下約啲雞出嚟玩 因為大多唔洗比錢 指定食飯唱k屌西直落 或者近近地向西快餐完去水都搵新女屌 冇就睇吓邊件炮友唔使陪老細/邊隻雞啱啱收工,加埋香港又幾件 每日3獲係基本 長期腳軟,係會屌到不舉 有時會去篤波骨場休息回復精力 潔淨心靈 (果陣既向西已經世界著名,試過附近有鬼佬問喺邊度
街啲女真係垃圾咁 俾錢就可以攞碌鳩塞落佢個口 有個frd試過話隻雞閪面好唔爽 係咁攞碌鳩拍佢塊面 拍到腫撚哂 又試攞啲k放落碌鳩到叫佢索,真係要咩有咩 有幾變態得幾變態
孖妹又有 十零歲未發育又有,玩到冇野玩 做清兵心口掛個勇字去淡水探索新地方

利申:以上經歷不是事實 全是幻想

我都試過有個叔父 果陣條靚妹唔撚夠好服務
唔只用尻拍柒佢個頭
直頭一巴巴車落佢塊面度

打到佢講對bu池

喊撚住咁係我地成班人面前含呀叔父碌撚

之後我地仲灌佢飲酒飲到嘔
再將佢掉落佢嘔既地下度捽
(本身已除晒衫)

好撚正

而家女拳當道 無呢d野
後生巴打只可以做綠帽仔做觀音仔 唉
但亦當時埋下大陸人憎恨香港人嘅惡果

會唔會係種下咁多單非嘅因多啲?
用芭堤雅去想像當年嘅大陸會比較易明
其實當年一大班香港阿叔,一齊講左個大話,
就係香港人退休,政府會比50萬佢,
一開始唔知邊個講先,但係呢個都市傳說係啲女口中不停傳,
所以好多女都會鐘意黐埋啲阿叔阿伯度
出嚟玩乜都驚咁留屋企打飛機算啦
戴套基本上好難中HIV
除HIV其他性病都有得醫
而且而家乙肝 HPV都有疫苗打
邊使自己黎,去audit 當地廠招呼得好自然過關,不過我地有個小小堅持,上就上隔離廠,唔上自己廠啲妹豬,果度食果度痾好易搞亂檔,連人事同生產都受影響,制唔過。
港英真係有公積金for 退休
係冚家剷董建華改撚做mpf 益班芬佬
堅持戴套就唔大,不過你明啦有時貓左點記得,所以年中唔少老兄紥炮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞