有冇巴打可以分享下當年「東莞夜繽紛」係點?

1001 回覆
369 Like 31 Dislike
00年代上去買樓包二奶真係人人有錢賺
常平 厚街 長安 虎門 大朗
之後仲要玩到去惠州 06年玩到14年收皮
on9
直播搵閪到錢
100 個未必有一個
係鍘狗掃撚晒場
d 女想做都無得做啫
深圳樓就係
東莞樓就垃圾
最後一次上東莞啱啱係福島核電廠大地震,坐黨鐵返屋企新聞直播,3月中東莞就淪䧟,初初以為維尼上場做戲轉下莊,點知真係玩撚完連最熟班經理都走去惠州半地下經營,過多半年惠州冚埋,全國掃黃變微信上酒店房打游擊!
條女貓咗或morning Q 條女爛瞓,唔怕死扮搣套扮帶套後入!通常飯盒先夠膽玩中出死亡遊戲!
而家開返關大把嚟香港七日鮮
但無上家管住大把服務hea鳩你
剩低而家澳門桑拿獨市
所以價錢起到仆街
🇻🇳
上牆倒立吹蕭?真係有訓練過先做到
七日鮮同當年東莞盛世比
垃圾都不如囉.
無幾個得, 得果幾個轉頭俾人入左
講經咩 香港如果有工捱一年年薪百萬已經入哂坑啦
好少食廠妹,老闆會問line 長(通常係女人費事男工偷食),條女肯唔肯,因為通街都係女唔會玩強姦迷姦,想搵外快有飲有食咪出囉,有啲話明唔係卜嘢淨係食飯唱下K,去得2、3次比3張毛伯伯立刻"褲頭鬆一鬆,好過去打工"! 反而廠嘅屎字樓文員食過,尤其係二十幾歲以上外省(重慶,湖南,湖北)有老公同細佬係鄉下,初初話乜嘢都唔得,買部Nokia 變中出3穴全開!
人生得意需盡歡 千金散盡還復來
當年詩仙李白都係常客 打貪禁倡真係笑話黎
07-08年嗰時仲有
咁撚大奶落來hk女神級啦
唔係架,果時大把後生上去玩,真係十幾廿歲都有
無得比架
嗰班人而家變晒廢中廢老,跟唔到個世界步伐,但又自以為是,仲以為自己食鹽多過你食米,話啲後生乜乜乜…
都唔會平得去邊
家陣落黎個堆hg 已經1600起跳
covid前仲係講緊1000左右
你又要咁諗,物價本身都貴左好多,20年前,唔好計03年經濟食屎果年,食餐飯平民d既廿幾就得,依家平民d都要1倍價喇。
啊嫂係鬼妹?
生不逢時
喪失人口紅利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞