有冇巴打可以分享下當年「東莞夜繽紛」係點?

1001 回覆
369 Like 31 Dislike
出得起錢點會唔肯
中學生都有
問題唔係佢個人肯唔肯,係佢身邊d人都會幫手說佢做
想當年返大陸幾日 d大陸工廠妹好純情好熱情 定力少d都沉
點解要俾港燦屌中國的女人?
你唔知習腫有幾憎香港?
叫都係3-5舊水有找
當時hk月入中位數當12000
佢地一個月最盡搵搵1500-2000
你俾一千基本上橫掃 9成貨式
俾多少少包夜 熟多少少包月都得
不過玩得一定不留情 賓周遊歷記 闖多d西啦
我估未知晒啦 但cp巴就係啲有能力令女人對佢死心塌地個種(當然cp巴一定係有家底、有能力

佢定另一個c眼流精子巴(唔知有冇記錯個名)個排啲精彩故事,真係丁出血
我嗰時玩過一招我都唔忍心叫佢玩,就係沖涼時我企係度玩69,即係佢對腳掛住上面條鐵通倒吊含,下面石屎地跌咗落嚟就玩完,我都叫佢落返嚟可以了
浴室石屎地玩空中飛人咁搏
十四都叫中一,佢老母十歲小學生喎,咁都有老興?
我老細當年係章仔私包左隻G,而家都帶埋個仔移民澳洲
我老細報稱條女搞生意發左,微訊朋友圈都係澳洲大屋相
聽聞有d係包三餐同住架咋,d女工要自己出去打多份工
當年嘅香港人溝佢哋,一對絲襪就哄到佢死心塌地啦
私人會所d女大學二年級入去做,畢業之前已經康城買咗樓
呢個傳奇年代係由幾時開始 幾時完結?
果時d 4川白滑大波靚妹仔
真係正撚到鳩頭流汁

真童顏巨乳蘿莉
間間髮廊門中門都有
各省各地幼幼坐晒係到

擺低500舊全日任你玩
帶佢地去食m 記,佢地開心到
真粉紅緊到震又乾淨

到2000年後
真蘿莉漸漸無晒了
大概09年,果時我都只係間中上去揼骨。有個損友吹雞組團去東莞,唔講由自可,一講就成班舉手。咁好啦,有個導遊兼領隊大家當然好開心,和諧號上去一落車就先去酒店攞間總統套房,跟住成隊足球隊咁去倉搵女返酒店,同班囡囡上房首先唱下K, 渣下波。有個就拖女入房有個就乾脆係客廳先黎個就地正法俾大家睇。唱到差不多就一齊落去食個自助餐,食飽就上返去開始大混戰。梳化又有床又有地下又有總之就十足山賊洗劫村莊咁啦。扑完一個抖一陣就攬住另一個,如是者攪到大家都攰就各自攬件上床瞓。半夜我醒左見條女瞓緊,於是嚇下佢,偷偷地戴套擒佢。佢以為我無套嚇到想推開我但俾我捉住佢對手玩強姦,射完之後先除返個套俾佢睇。
而家其實一樣有14-18,但係緊係無咁明顯
唔好發夢啦
而家就算有都唔會平!

好彩嗰陣已經玩到厭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞