有冇巴打可以分享下當年「東莞夜繽紛」係點?

1001 回覆
369 Like 31 Dislike
唔記得
🤔同我差唔多喎
所以有時沙咀/沙灣呢啲唱平K,有時寧願mark兩轉(唔同女)慢慢飲
好彩唔係同團,口味相近爭食好麻煩
50同60果班都仲叫細個要捱下窮,70後果班真係仆街黎,做野就唔捱得,食應經濟起飛,到要結婚政府就借錢俾佢地上車,女都係果時食咁多,公平咩
港女?
俾錢仲要your face your rate?
童顏大波加細粒, 抱住屌, 半邊燒鵝比, 狗仔式推車特別有feel
靚仔解鎖可能平啲
大6係男多女少,但果幾個地方係女多男極少
啲女咩質素?
車牌
係咪西水抽插到變cream嗰種?
大陸企街200人仔
話唔定架
不過可能十幾廿年後
玩變態野lo,欺負d小女孩佢哋覺得興奮d,韓國佬撚有韓劇咁好
咩變態嘢?!
佢哋有冇同你講?
以前灣仔就最多私人會所,d老黑開,之前就招呼d大陸客多,後期就多中環班金融佬,女就五湖四海

第一種:純北,以前朱處長拖出街比記者影到個種
第二種:雙非,老豆老母長期係大陸,佢自己又讀唔到讀又 拎住香港身份證,就自稱陀地收貴啲

第三種:保險雞:NDS落嚟香港讀完書,搵左保險公司簽工作證,但又收入少個班,先去做

第四種係最貴:陀地香港女,中學生大學生都有,呢d就算出到錢都要溝下先有得扑,佢哋一個月分分鍾十萬,出下街收禮物個d
掃政敵囉,擺明係佢對手嘅地盤
韓佬一向出名鐘意打女人拮女人蘿友架喇
D韓國佬玩細路女仲唔變態,佢哋仲係越南人地國家打杖風雨飄搖既時欺負d細路女….
根本韓國佬就係野人
可能食過同一條女
大陸唔係男多女少咩?以前一孩子政策大把人唔要女嬰。同埋我的大陸妹肯比香港男人食係因為當年好多人都想要香港身份證。當年可能大陸一個工廠妹都係得幾百蚊人工,但當年香港已經搵緊過萬人工。佢哋嫁咗落嚟喺香港打一年工已經可以喺大陸買地起屋
香港男人鍾意食屎真心唔明點解啲人寧願叫雞都唔唔搵個正正經經嘅女朋友拍拖。無可否認香港女仔係冇咁溫柔體貼,但大陸妹嗰種溫柔體貼,只不過係想幫你着數換取利益。同埋你叫雞會唔會走去娶隻雞做老婆?
根本韓國佬當年參加過韓戰嗰班係好撚變態,你諗吓佢哋係戰場有咩變態嘢未見過。
真心唔係我呢個年代真係唔識。喺我心目中Nokia係啲cheap嘢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞