[PS5/xbox年內/PC]Baldur's Gate 3 柏德之門3 討論區(9) - 劇透請四重

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
我主角射箭佬 近戰武器唔洗點用
帶加力量果支巨人短棒 大幅提升遊戲體驗
拎多勁多野 又跳得遠
act3 ps5 lag撚到呢
玩緊2週邪念
屌,仲未出 patch 3
諗住收工有得玩
我都等緊
又唔想入 game 住
依家 on99 係度等
lm
下一round諗住炸哂所有城
我玩住等
比利時而家下晝一點幾
今日最後一日workday當佢哋5點收工都仲要等多3個幾鐘
仲未排除可能臨時有小問題要fix可能會搞到7點
有人話上次個patch都係cest 6~7點出
但其實larian係24小時運作
唔理佢入面點運作至少講出patch/ hotfix都會有個schedule
至少之前出嘅時間都係喺同一個範圍入面
又唔會見佢凌晨或者朝早go live
無 炸彈就有 消逝光芒地侏商人
桶最主要就地精營地同散塔林據點 仲有熔爐地圖藏寶點
病村風爐地下室有一個
唔嫌麻煩就打血甲魔執佢放出嚟嗰啲但要放營地箱
如果唔係長休會自爆
btw for the record
如果計cest係快bst 1個鐘
咁就合符而家大眾嘅推測(5~7pm cest)

We've based this speculation on the launch times for previous hotfixes and patch releases. For example the last hotfix – Hotfix 6 – released at 6pm BST, Hotfix 5 at 5pm BST and so on. As for actual patches, Baldur's Gate 3 Patch 2 was released at 4pm BST and Patch 1 was released at 11am BST.
姐係邊到act2旅館?
Act2 旅館巴克斯
之前有救就有
長休完一起身 全隊人中咗一個叫「來自的爆炸」 4個人死晒 有冇巴打知咩黎?
4.9 gb
patch 3 live咗啦
唔識自己download嘅話重開steam就得
好撚大
CLS
爆左 HDD
No longer pick up ketheric body
命令術對免疫繳械角色無效
雕像武器不再掉落
係咪想封晒啲好型嘅bug武器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞