買電視機 / 換電視機 集中討論區 (153)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
而家部部電線都送 邊有咁易放
1. 冇醫學會報告之類, 純粹上網搵
2. BUDGET?
3. 是否成日長時間打機?
4K電視已普及, 除了32吋外沒有1080P電視
4K電視觀看距離可以比1080P電視近一倍左右
想平平地5000蚊買部大mon 4k過下癮咋
又要唸budget買sound bar
3.最耐打2粒鍾度掛
4。 睇新聞台係咪會起哂格?
A95K定A80L好 個差價唔大
A95K
LG 55UQ8100PCB 行貨
$45XX
1. 60hz IPS LCD PANEL, 對比度低(1000:1), 黑位漏光泛灰, 可視角好
2. 有AirPlay 2, HomeKit
3. WEB OS系統
4. eARC, 可駁SOUNDBAR
5. HDMI 2.0x2, 支援4K60, ALLM
6. α5 Gen5 影像處理器
7. 光度約300nits
UQ8100舊款未必有貨, 以下新款一定有, 不過貴D

LG 55UR8050PCB 行貨
$60XX
1. 60hz IPS LCD PANEL, 對比度低(1000:1), 黑位漏光泛灰, 可視角好
2. 有AirPlay 2, HomeKit
3. WEB OS系統
4. eARC, 可駁SOUNDBAR
5. HDMI 2.0x3, 支援4K60, ALLM
6. α5 Gen6 影像處理器
7. 光度約300nits
又唔係個個買A95L
TOSHIBA=海信
其實入門機畫面分別不大
再次恭喜巴打~
幫手推

啱啱換咗77吋C3,有部55Q70B水貨唔要,用咗大半年無壞,有冇人想要
https://t.me/halha123
駛唔駛弓起兩次
關心你~
呢排玩Smart Home
隻Nanoleaf 4D 同LG C2 都係Apple Home Kit 陣營
set 咗場景一齊開一齊關
抵玩啦~
巴打買左SOUNDBAR未?
不過隻C2 個airplay 都係時得時唔得

有時連Homekit 都叫唔著佢,要用返遙控
雖然多數時間係得

都唔知攪咩
有冇更新FIRMWARE
未呀,都冇特別優惠
成日啦
巴打S95B用成點?
你開多D黎睇, 再有事咪再CALL
睇LG幾時肯下放MLA比C系列
等qd-oled出42吋
要等SAMSUNG DISPLAY
83S90C用WOLED
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞