(長文)媽媽揼咗妹妹啲遺物 (重酬徵3D繪圖高手)

837 回覆
3996 Like 145 Dislike
Can’t agree more.
wa屌, 依家D人咁撚賤種都有
但係媽媽就一直都唔多鍾意佢哋,話佢哋已經好舊喇,成日話要揼咗佢哋

前言不對後語
你個故事寫好未 不如重作
呢個可能就係你既心結?
重點係啲物件度?
定係為左公仔同妹妹嗌交 覺得自己無好好珍惜一齊既時光而內疚?
而家你又為左公仔同媽媽嗌交~咁處理係咪一個最妥當既做法?
點解睇完會諗起阿妹大肚換moon 潮文既喂
俾着係我都會唔開心
希望你搵到釋懷嘅方法,慢慢放下
佢可能驚觸景傷情,伯母可能都好辛苦
保重
睇到我都傷心
幫你唔到 你要加油
當我on9
樓主個故事我仍然仲有一絲信係真

可能係佢搵廠人哋要圖先識得問要3D圖,都未必知畫圖咁貴,講真唔睇po 我都唔知係呢個價錢
我唔想一時半刻係度斷估黎指責樓主,如果係真嘅會更加傷害

但如果你真係講大話
講得咁detail又膠袋又自責咁鋪個故事出黎,都真係幾識揸住人同情心,好恐怖
上eBay或者Carousell 睇下有無人賣先
無既就攞相去搵原圖
淘實定製一隻應該唔會貴
無先叫人3D畫圖
再攞去叫人上色/補細節

如果你想有回憶感就自己學整
知唔知點解華人有個傳統係燒晒逝者的遺物,除咗話燒返俾先人之外最重要嘅係希望親人唔好睹物思人,既然公仔都唔見咗了,希望樓主可以放低,相信你妹妹都希望你開開心心咁生活
佢連1張 相都放唔到出黎
點信佢呀
佢個定位好奇怪
可愛型又唔算像真度高又唔算
但價錢一啲都唔平
我呢啲動物撚會捨得買幾隻囉,但其實一般買公仔心態嘅女仔真係無乜賣點買俾小朋友撚兩嘢又唔會買咁貴,好快間嘢已經無乜再見到
希望有人幫到樓主
話唔見咗部分 剩低無掉嘅都無相 可信度零
我作為有類似經歷就已經覺得好被傷害
我自己都係前女友遺物我處理得唔好
屋企人唔知情既情況吓同其他野包埋一齊抌咗
我男人老狗都喊左好耐

講緊一隻自設貼圖既手機殼
張相我都仲有個jpg file喺度
隨時可以印返
事實上我印左個新 都已經好明顯覺得唔係原本嗰隻

然後我睇住樓主d so called心路歷程
我覺得比佢嘲笑左一鑊咁
樓主其實就算你整得返一樣
都唔會係妹妹玩過果嘅公仔
真係會令你冇咁自責?
同意
時間會話比樓主知應該點做
樓主應跟住自己心情去做 唔好聽太多外人說話
始終係同自己啊妹嘅感情 旁人未必了解
最大問題係冇可能由0開始build up到一個佢心目中嘅公仔
係完全冇可能
推 希望多啲人見到唔好中伏
每個人生活水平都唔同
點解要用呢用呢樣野攻擊樓主??

仲要呢啲野本身就冇得用錢嚟衡量
唉,好唔想係真呃人,樓上十幾頁真係好多ching都係認認真真關心緊樓主
你係咪on9到畫3d圖好似你用小畫家咁易?
呢門技術本身就係用錢黎衝量
好心你on9少陣
講撚咗咁耐,唔好話冇手繪圖畫下佢印象中啲公仔係點,連形容下啲公仔都未有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞