[Enjoy the summer break] F1 2023 比利時站 賽後討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
輸撚到上頭,啲 comment 好撚好睇
咁奧迪岩岩入場
都幾難一下子組到dream team
請呢班人返嚟幫車隊穩定咗下限先都合理
之後再慢慢換人去砌返隊爭冠team
果陣就係同老豆理念不合先雞走佢
宜家Krack又做得唔差
點會無啦啦比Otmar食回頭草
Monza T1唔brake撞上去
我自己覺得racing incident大家50-50未由佢(carloss 可能60 tim), 個時睇live見PS3走左入果個位已經覺得會奶野
係carloss無啦啦開人名有D小家咁姐
參考red bull同平治,如果一路招人應該5年左右砌到爭冠team?
啱啱睇replay oscar一開始就係行內線 辛屍就喺外線lock up完之後再turn in
佢radio屌鳩完事後再出TWEET真係好痴線
所以我會覺得sainz 外線lock up turn in先係racing incident;
如果sainz冇lock up犯錯,
應該反而會罰Oscar。
好似當年leclerc 都係咁樣被罰。
我收返
PS3個下就算side 唔 side by side 都好
辛斯咁樣閂閉就一定嗱硬嘢
Racing incident 都fair
事後真係小家到不得了
隻杯重要係checo
Yes
nplm

辛斯呢鋪真係肉9酸
我反而驚訝既係好多人好似覺得新屍閂閘係新屍錯哂
要罰新屍,而唔係racing incident
我覺得最柒嘅位係racing incident而辛屍自己都犯錯
但開名屌ps3
我地下下都叫佢瀡
保子素子係用子
另外素子係冇叫佢瀡
Twitter 都好少人咁叫
點睇都係我地連登最尊敬佢老人家
世界冠軍都係要聽我講野比我屌
爭乜鳩
有眼睇都知佢手車冇叻咁好
叻係差在call 乜鳩
隊車隊都無視曬
弱撚智
原來max條痴線佬真係想push多個pit window出黎

又想咩都贏晒
手就得兩隻
你班後生仔咪咁撚癲
Sainz手車差過叻又點
如果3年2次積分都低過人點做1號車手
叻被大屍撚係一件事,佢自己都多失誤
我角威武
不過畀人當小朋友抱起
max不嬲都係唔識停,叫佢渣慢少少跟target time佢仲係愈渣愈快,依家佢未贏WDC,實係想贏到盡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞