[Enjoy the summer break] F1 2023 比利時站 賽後討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
最多都係吉利貼牌蕉

想問當年有入油年代Overcut威力 係咪真係比依家undercut威力勁好多

加左幾十kg油但是有新胎 vs 輕油但是舊胎 真係後者快好多?
早個禮拜沖走左一萬部車 又可以賣一萬部車了
強國入黎玩應該會好似haas 咁樣做下游customer team
到時贏一兩場haas 又可以出黎打飛機
唔覺得佢地做到haas

首先佢地要接受到做廠隊契弟

之後整個全華班又要所有engineer都係中國人 邊度有咁既經驗智識整areo 地盤 PU

車手又要全華班 有邊個真係有料上F1 haas搵smb gro hulk起碼都係穩打穩札中游中手先

我有例子:
WTCR Lynk & Co.
FE 以前鈦麒車隊,而家仲有Nio
肯俾錢就得,technical 搵鬼佬搞
F1技術應該再深入好多

同埋佢地要威比晒鬼佬搞咪唔夠威比人笑
你太睇少強國,佢哋睇到個大陸貼牌就濕晒。Technical 啲嘢who cares?
不過我都覺得冇大陸佬會搞f1,我以上講既野係如果佢哋會搞一定係做customer team/ 貼牌
諗起香港嗰個空心老倌 (聲稱)投資F1
習大大話鐘意睇F1就會有強國人搞, 好似十年前足球咁
講起車手, 依家F2, F3有無同志二號?
強國F4好似係俾班老油條玩?
夾硬要全中國人就難喎
咁多隊都係得蕉全法國
其他都係跟talent
或者跟錢
平 雖然叫平但其他野全英
識玩梗係租做1號, 搵個鬼佬做2號啦
之前無睇 但2020 個陣金牛同紅牛都唔差得遠
我諗點樣抄佢哋識搞,唔洗擔心太多
但是都係收皮告終
保子
Btw F1算唔算係民用世界入面入場門艦最高 技術科技水平要求最高

整飛機都應該唔會好似F1咁要push to limit
仲有帆船賽艇呀
場地單車

恩撚講到場場到2021 final lap咁
牙非條新片有講
話周仔表演ok不如話theo唔突出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞