[Enjoy the summer break] F1 2023 比利時站 賽後討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
Gas首冠又係好正
i want this win tom
20年唔理44 33 77不知幾好睇
武肺搞到多新站 中遊又鬥到癲
有無人覺得ps3個種冰人性格好正
Pit位喺講多數係喺後面著數啲,無咁易畀人頂住,同埋sudden pit call都有多啲時間畀啲手足準備
14-16 真係有fight,你話後半就話姐

Rosberg fight 咗個championship 返嚟喎
其實真,咁多年Benz 王朝都係得2020好似今年咁零懸念,14-16雖然平治有地球圈外嘅速度,但係仲叫有兩個旗鼓相當嘅車手自己圍內鬥下,1819 垃利出cheat畀人捉到之前都仲叫前半季有得鬥下

係得2020垃利歸西之後長期443377
但係現代垃利又係永遠得半季貨
真係可以鬥足全季再數係咪已經要Kimi同大頭
平時f1跑果個係1C-V2 layout 5.8公里長
而academy 跑既係3C layout 短賽道嚟
但係19年意粉比利時叻 英國站 19大戰 巴西站氣守咸狗 辛斯 p20 to p3 吸引啲

最撚大鑊20係有返on9con 有親佢F1變咗馬戲團 唔記得邊站唔睇路 差啲炒落Kmag度 自炒
44 33 77 + W11
悶撚到

不過有返土耳其同過山車葡萄牙係幾吸引

果場MVP明明係辛斯
雷諾偈垃鳩圾
真係完全關雷諾偈事咩?本身Monza唔太容易爬頭+SAI係咁投訴食亂流+細牛部車本身都有唔錯競爭力
已經未講overtake
副偈食亂流無一半力,永遠去到直路尾先叫追貼啲
隨時氣手上仲有大把電未用
但果場保子都上唔到前面喎
係亂流問題多過引擎
同埋插入去角度又大好多
好掛住2021
Talent wasted
保子落咗去車群你比W11都無用啦

但咸狗劃火柴喎
轉去玩FE既話 呢鋪真係變廢圖
佩嘅表現分分鐘仲差過當年氣同艾邦喎
只不過,紅牛今年瞓係到都贏,班大佬咪冇咩所謂。
會唔會係PR嘢多 炒圖個名出嚟 點都多啲人留意下
可能想廢圖玩住FE先 拎返個狀態
然後26年回歸F1
冇記錯ABT係奧迪旗下車隊
但F1去適應FE起碼都要一年時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞