[Enjoy the summer break] F1 2023 比利時站 賽後討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
條片本身應該有debris
其實主人揸唔掂火星車你都仲可以解釋架車係睇住MAX來研發搞到難揸 但AM 應該唔會有呢情況 再加上圖之前 點都過幾招比唐仔 但佢好似唔吸收 定吸收得好慢 同埋唔知佢老豆會唔會諗比架火車仔唐仔 佢會唔會有生命危險
你揸GTR你死左喇
仲要而家F1都將重點shift去街道賽嘅時候先提出喺北大嶼山起賽車場 成件事錯晒
公道咁講
爆頭後嘅massa BB已經係另外一個人
https://youtu.be/87dmdNS6IK8
呢個youtuber應該反stroll第一人
Hugo Boss Toro Rosso
以前小政府 大市場就話姐 而家家超咩都想插手
Coldplay Taylor swift 全部唔黎香港
有睇過報道其實係香港嘅arena太細
賺唔到錢
人地coldplay係泰國球場淨係開一半都坐到2萬5人
香港expo先得14000
無所謂啦,反正我去日本睇coldplay 順便去旅行所以有冇香港都ok
大頭出名適應力強唔係點有雞車皇呢個名
係啟德求其劃個賽道

附近起多幾間5星酒店+賭場 再整下package 嗰個weekend應該大把有錢佬望住維港屌住閪賭錢睇F1
比你係維港邊搞得成F1
上海站應該會收皮
除左賽車,人地呢三年起個水上樂園又多野玩過海洋公園。又有咩室內跳傘玩。香港除左teamlab之外都唔知有咩新野。

連新商場都唔係人地個皮
香港起F1賽道其實好大工程
因為香港好多路都好窄 就算係闊路
e.g. 告士打道 夏慤道
有D位會收窄得2條行車線
就算行逆線 都要搵位轉返入順行路線
同埋D花槽同假樹又係好麻煩
淨係整起點 D花槽同樹一定要拆
不過依家班閹人都無思想 除非維尼熊出聲
否則香港F1只會係AC同rfactor出現
GT4個條更加唔洗諗 睇下google街景即刻知咩事
就算延長去佐敦 西九同九龍站
成條梳士巴利道要大改 隧道都要cut埋先夠闊
東行定西行都一樣
所以重點從來唔係香港做唔做到
記得當年搵香港搞嗰陣,開始plan西九文化區;肯入局嘅話sorta用Albert Park個approach plan埋賽道入去,成件事fit到漏油 (嗰邊海景同現成黐住尖咀,旅遊消費勁爆)。不過一切都係「如果」...
點解冇我地林瀡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞