[Enjoy the summer break] F1 2023 比利時站 賽後討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
最撚19係專打自己友
老實講鬥慳電唔想排頭呢件事已經係成件事錯撚哂,其他賽事根本唔會有呢種咁撚反智嘅野
有冇人買過2023隊衫分享下
想買redbull / AlphaTauri

唔怕闊身oversize 最怕又貼身但又勁撚長
之前買過nike 2017波衫M碼 勁撚貼身中伏
明串Max贏車唔贏人?

咁2021呢?
2028年仲揸緊F1咪過嚟大牛做一號車手囉
大牛表示不了
兒子巴好波
喇叭人:太老 麻煩過Max 不了
defend teammate like a lion
單車
不過你話賽車又真係未諗到
20年個部未算雞車但又未衝到WDC, 算唔算competitive

https://twitter.com/rbr_daily/status/1686442975272849414?s=46&t=N1m1RUb0pjgRtlXuyeW4sA
NASCAR
係喎,oval 比賽都係唔想早期帶頭
仲有所有endurance 賽事
車>>>人,但係16-20年都最少拎1個分冠,一上冠軍車就交個歴史表現
如果咁都唔算咁要改國籍做英人
其實e家佢都無咩選擇 就算老咸退休唔玩 我估廁所狼會推 素上一號車手 唔會簽叻 費事又來多次公主堡同老咸瘋左互片 紅牛又係唔駛諗 咁不如留番係拉利 問天望奇蹟
要學大頭咁 thank you guys amazing 聽完你都唔知真讚定明屌
先唔講max有揸過細牛
大牛早幾年部車都要計competitive嘅咁咸蛇直程揸左就黎20年到今年都未證明過自己
等yuki 開咗餐廳先慢慢招呼你
都可以玩多兩年唔對路就走既,學其他巴打話齋,叫兩年選擇真係唔多
兩年
所以咪淨係負皮唔敢覆
要對sponsor 交待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞