[Enjoy the summer break] F1 2023 比利時站 賽後討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
風火輪而家又轉返去主席果格
sprint比lulu撞完失速
呢度比人笑到
明明唔關佢事都指住佢笑 笑佢慢 垃撚圾
而家做足本份 穩穩陣陣攞第二
唔爭第一 又比人笑佢手車廢
唔同Max鬥

同件火星人點鬥
第一lap就收咗叻皮就冇人見到
成隊士氣同精神面貌唔同晒
今場 sprint 同 正賽都有一架係第十
終於有分 真係好開心

希望下半季場場搞掂買慢
AM。。。。。。。
係走就快
四萬等緊佢個位
long time no see
兒子巴暑假先上水
默默支持STR和AM。但成日睇到好心痛。Not the result we wanted, come back stronger。
一直有留意大家發言,留意到大家依然成日笑STR,本身擇晒名想搵機會逐個逐個笑返轉頭,等機會等下等下就SUMMER BREAK了。。。
成長完都要有好既班底
招攬啲咩車手 領隊 都好緊要
市場上 26年可以揀
而有實力又願意陪住成長既 真係唔多
重要無德國新人
唔通真係諗住搵圖出山咩
不過我覺得可能會搵佢做management 職位
佢一直都係咁
兩年左右就俾人踢走去下隊
佢而家都集齊左藍紅橙黃 差綠黑白未集齊
根本一開始佢就係就阿二
從來都無人覺得佢會上到阿一
因為要上一早上左 唔會咁老先至上
我地都係純粹睇佢會唔會硬起黎夠薑同Max玩碰碰車
不過而家睇黎 佢都係坐定笠六 拎多幾個第2 同得閒lam下P2算
其實角田今年真係強心針
撐住成隊細牛既士氣同成績
季初見到NDV咁 真心乜鳩力都唔想出
我作為staff既話
唔知佢有無機會成功入到F2再上F1
有啲希望佢得
係大牛玩碰碰車真係下一場就可以退休

依家真係場場穩穩陣陣P2, 3返黎, 睇下邊場Max壞車偷個P1返黎算
個人覺得咁耐以來
叻都係淨係Passive aggressive
19 年個感覺係陰啲陰啲咁想騎著圖 又唔夠膽直接講
唐仔就嚟累到AM係WCC跌落第4名
講race pace一定唔夠max黎 佢要喺max前面起步先有機會碰碰車 仲要諗碰完份工就冇左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞