[Enjoy the summer break] F1 2023 比利時站 賽後討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
唔關事啦 法包隊自己大地震緊
最終知唔知爛左咩
右邊車身floor 同側箱個交界位爛左少少好似有窿
九成九係閘鳩PS3個陣批爛
抵撚死啦 仲好意思開名屌鳩PS3
咸美頓有間大酒店
新屍收嗲啦你
都幾少見racing incident之後係Twitter開第二個車手名係到怨。學左咸蛇d野
is me Fernando! It is me all along!
好難想像老豆會搵返個親手雞既人
聽講碰碰車比賽嚟?
又可以睇班女撞
team radio係咪得
ahhhhhhhhhhh bang

攞嘅分多過上次詐糊
COTA站係support F1美國站, 有直播唔出奇
肉9酸到Oscar都未屌柒佢 佢憑咩屌人
佢twitter樓下comments全部鬧緊佢 得佢嘅忠實fans繼續盲撐
Haas 成套 business model — 點用最少錢 run 隊 F1 team 係英文老師砌出黎
係之後俾 FIA nerf 左先搞到咁
係咪喺澳門飛起咗嗰個
佢完全覺得自己無問題仲屌鳩PS3先好笑
其實我係撐辛斯,不過我都唔好出聲好啲
其實我覺得同2020年Charles Vettel 個crash有啲似,後車入左個以為有空位嘅地方,但前車一閂閘嘅話,後車根本冇得走。

https://youtu.be/iYNC7s3LgoU

不過唔同嘅係今次sainz 自己lockup犯錯同ps3一直都係行最內線。

不過racing incident 仲要點名屌鳩人就真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞