[Enjoy the summer break] F1 2023 比利時站 賽後討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
唔撚係咁驚喜下話
正常啦
班仆街覺得自己好叻
日日j自己點樣「起家」
滿足於繼續賺錢、壓榨人
佢地點會有運動呢種樂趣
同埋體育= no fucking stake in society
買細牛衫變Hugo boss
成班弱智唔識計數
重覺得自己好打得
過左廿年都仲剩係識諗搞演唱會呢D一次性項目去引遊客就知班友醒目
擺隻黃鴨又擺個咁叻嘅位, 完全引唔到人去附近地方消費
認真
香港搞F1
夜戰 維港景 啟德大直路 仲要自私精F1主動幫手
諗起已經扯晒旗

問題係香港係連演唱會都可以冧芒嘅地方,更何況政府
巴打,好難得呢度有人肯講真說話,其他巴打成日盲反我兒。
佢地唔識咩係品牌建立
淨係覺得人地Apple samsung 名氣大
唔諗下人地、香港而家食嘅老本從何而來
成日以為係靠自己好打得
維持現狀就畀人地新加坡取代啦
戇鳩鳩
都冇盲反
咁真係唔值得架咁勁嘅車嘛
假如spin 蛇今季揸albin
你都覺得成件事戇鳩鳩啦
唔洗同新加坡比, 講旅遊吸引力連澳門都不如, 輸幾條街
所謂咁勁既車都係維持左7,8埸姐。。
而家都變返中游車了

最大問題係勁個幾場你兒都冇幾多精彩表演呢
今季比大頭完全屌打
辛斯素狗今季揸得麻麻都仲多你兒幾十分
牛奶淨係尾3場先有部好車都已經反cup埋你兒
唔係有佩蛇幫你兒攞左大家focus我驚大stroll激到爆血管
如果麥繼續強勢, 我覺得PS3分都會過兒子
問題係佢嘅潛力潛咗水
明明之前楂中遊都上到pod
而家楂到半季best of the rest 大頭P3佢就P8/9/10, 有時連一分都拎唔到
咁想點?
全部都係大頭同Max

連冰人都有份

Kimi個次係F14t
都唔知大頭點揸部f14t拎wdc p6
我同兒私底下傾過下,連續同兩個冠軍同隊比到佢好大壓力。
但佢話抖完暑後會回勇,我相信兒。
之前都係呢度講過吓,到今日個情況都冇乜變過,行政立法機關裏邊嗰班道德撚依然覺得賽車係飛仔活動。
P S 呢單嘢係不分顏色,就算以前嗰班律師同白鴿好多人都係咁諗。
人地Alonso 完美示範
只要有好車
寶刀未老、有料就係有料
照上podium 畀你睇
牙troll 就示範(佩子先完美示範)
只要冇料
架車再火星都可以好似中下游車咁
揸唔慣勁車
佢同max都係比咩車佢都可以揸盡屌打隊友

一路屌一路怨 但是又一路揸盡
GP2 engine… GP2… Arghhh
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞