[Enjoy the summer break] F1 2023 比利時站 賽後討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
整埋啲垃圾有咩好創意
啲創意留返黎design 拉花算啦
佢不嬲都搶口
行一次腰都斷幾條
咸蛇又落唔到車
林sir老人家會櫈到變呀mo
一撚早要啦
懶有性格
自煮研發
只造垃圾
是咪而家4慢瘋狂投訴
隊垃圾冇得再賴
終於肯用人二手野

如果是真就好
和牛唔洗上大牛都可以證明自己了
又笑牙mo
不建議
Sor
佢哋都整個快車
同埋佢自主煮燃發1d 部件 平過買件
If everything done legally
LTC LIST

Survival cell and primary roll structure

Front impact structure

Aerodynamic components (unless otherwise specified)

Plank assembly

Wheel drum and drum deflector

Fuel bladder

以上要獨立研發(好似)
可以集中的自煮研發麻,
人力唔夠就要efficient啲
同埋起得就唔止淨係搞F1
搞多幾場support race/ 耐力賽
帶起埋香港旅游業
唔駛成日話要靠大陸啲19旅行團
條數都係返到
會爆炸喎
真係好咩
點可以畀你唔靠
嗱,搞F1一定唔只剩係F1個收益(應該係蝕先啱)
最普遍一定係旅遊成個package去睇,再加city branding 一定係有改善
仲有呢啲event experience 唔係錢請人請得返嚟
本身地方culture prompting 係對件事一定有影響

但係,你搞得就一定一髮動全身
交通基建人手,最基本你起賭場又係一時三刻咩
未計有冇人材去support 成件事
仲有當地居民質素、配合同環境問題

你將成件事盤去阿努亞圖,你會易睇得清面對嘅困難
強國個上海站除咗條track layout之外你望下,都唔知睇車定睇霧霾

最重要搞完一大輪都唔知會唔會撻Q
香港站基本上係一定work,如果真係有心去做的話
問題係政府本身個gaze同culture 令到根本無可能成事
而家咪有 可能再冠長少少咪得
Aston Martin - Aramco - Cognizant
粉平個時就俾人嘈同同年黑平似,但有無人玩過同上年人地部車似
同一時間香港依家話無哂夜生活

香港個個金主二代都默守成規, 試下早廿年香港好似澳門咁有個類似金沙老闆嘅癲佬, 可能好多野都唔同哂
自煮研發兼喺track表演爆炸
支那咁要面點會唔想差隻腳入黎玩

但是咁耐都冇支那車隊 engine supply 佢地應該真係撚唔掂F1 太高深
強國基本engine都唔多搞得掂,唔好講F1。

所以先急急腳搞電動車
有得威佢地唔想威咩

好明顯佢地都知就算國企咁殺入F1都收硬皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞