[Enjoy the summer break] F1 2023 比利時站 賽後討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
FE根本唔係玩弄快 真係玩碰碰車
想問吓有冇人搭過鈴鹿サーキットEXPRESS?
見到可以直接坐巴士喺名古屋站來回鈴鹿好似幾方便
我覺得佢唔會再玩F1,返F1都係上神枱位

btw耶穌玩完F1過FE都搞唔掂
「由三重巴士推出的「鈴鹿サーキットEXPRESS」,可以在名古屋上車直達鈴鹿賽道,單趟所要時間約兩小時,來回一趟5500日圓,但是非常熱門,開放預約後都會很快秒殺,需要注意開放預約的時間。」

建議book到盡快book
耶穌玩FE成日玩到冇哂電要退賽
F1 FE好似無一個成功轉到場
依家FE仲有無fan boost? 有的話場場Vet boost都似
我記得佢舊年有篇新聞講過唔會玩fe
P記都同意藍胎無用
Pirelli agrees with drivers that F1 wet tyres are "useless" now
https://www.motorsport.com/f1/news/pirelli-agrees-with-drivers-that-f1-wet-tyres-are-useless-now/10502217/
f1班棄將咪成功轉場
飯當 布美
下兩場嘅車胎選擇
睇睇下,原來已經book唔到禮拜六好彩都book到星期日
Fe同f1 2個世界點拎態重要係玩碰碰車,一係學kimi、 大頭去wrc NASCAR
突然醒唔起
方便架
前提你book到
最後淨係book到星期日,book唔到星期六
如果撘鐵有咩要book定買定?

Next 冰
聽講其實kimi 嗰陣個 management 已經好撚閪
當時未改例
啲亂流搞到根本埋唔到身
我就係睇唔明搭鐵啲嘢,所以先想買呢個星期六都唔知點算好
其實係冇得比較
架車難揸唔再講
當年架車本身都唔係咁勁
重要當時兩個新仔入去畀人撚狗tng又大壓力
幾時破紀錄?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞