[Enjoy the summer break] F1 2023 比利時站 賽後討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
The can cry in a Ferrari
要賣下口乖
費事又畀haters話佢唔尊重啲工程師同技師
Vesti係 墨西哥站FP1渣平治
咪同咸狗一樣怨完屌完一大輪
就 thank you team great efforts
LEC 99
RUS 99
SAI 92

一樣咁勁咋嘛
SAI 叫2+3唔過份啵
係咪贏開嘅都會黑化
咁兩個本人都唔係咩好人
真小人同偽君子
相比之前已經好撚amazing
Oco 35
Gas 22

Bot 5
Zho 4
姐係ocon勁好多 保子同周同lv 係咪咁理解?
F1係要推到盡,邊有話要省油,有得過人一定過。FE就個個都唔想開頭lead,一開始跟住係2-6最著數,所以兩邊啲skillset 真係唔多transferable
呢個你問下班外國賽車左膠道德撚?
日復一日咁屌鳩和牛啲radio
明明係部車抵屌車隊抵鬧
你都唔可以係radio亂咁出聲
無論如何記得please, thank you, good job

黑化?
和牛就肯定為咗要係F1繼續落去而要咁做
你估個個都可以係冰人?
我唔係話緊和牛呀唔使咁快上頭,架車有問題當然可以提出啦

嗰班左膠有無投訴Lando 嗰句racing for nothing 先,無嘅話佢哋一律只係班偽君子啦,無謂因為佢哋講嘅嘢動肝火喎喺度恰和牛腍善啫
F1 都要慳油同計電嘅
爭在冇 fe 咁極端 無人想帶頭

兒>> BOT
SAI 一路都高分過lec, 係呢場DNF先輸咋
Haas會唔會勁咗
愛快的Haas
叻呢兩年衰自己推到 S🅱️in 咗
入 pit 超速罰秒都幾鑊
2021 abu dhabi 爭啲炒落去 Max 又係好笑
事實 Gas 同 Ocon 水平應該不相伯仲
今場 Ocon 都有幾個靚爬頭

所以四萬=沙展=四慢
On9點憎佢都好
佢唔19個陣專注自己個pacing 係幾穩定,加上佢本身又幸運狗嚟
不過9成9時間都係大19
F1唔洗慳油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞